Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Posílají mi fotky svých penisů, stěžuje si Alex Mynářová po sporu s Forejtem

Autor: simao - 
22. listopadu 2019
07:54

Manželka hradního kancléře Alex Mynářová se v poslední době dostala do ostrého sporu s bývalým protokolářem Jindřichem Forejtem, ve kterém létaly i drsnější výrazy. A to kvůli jejímu usazení do první řady během předávání státních vyznamenání. Nyní si však veřejně postěžovala na něco jiného. Na neméně drsné obtěžování na sociálních sítích, kde jí prý pánové posílají fotky svých obnažených přirození. 

„Žádám pány, aby mi přestali posílat svá obnažená přirození,“ uvedla na facebooku ve čtvrtek Alex Mynářová. „Dalšímu borcovi, který mi v sobotu poslal video, na kterém se uspokojuje, doporučuju, aby si nejprve doma pořádně uklidil a pak si našel ženu,“ doplnila.

Mynářová prý nechápe, proč se tak děje a čím dotyčné pány vyprovokovala k takovým nechutnostem.

„Nechápu to, nezveřejňuju žádné lechtivé či provokativní fotky, a jestli vás vzrušuje pohled na ženu s kojencem v náručí, pak vyhledejte odbornou pomoc,“ vzkázala jedincům, kteří se toho měli dopustit. A přidala i jedno varování: „Prozatím nikoho nejmenuju.“

Právě Mynářová je na sociální síti poměrně činná. Vedle toho, že je oficiální hradní „youtuberkou“, která provádí diváky youtube kanálu Pražského hradu po jeho zákoutích i nejrůznějších akcích včetně narozenin Miloše Zemana, sama často přispívá na svůj facebook.

Alex Mynářová si na facebooku postěžovala, že jí pánové posílají fotky svých penisů Alex Mynářová si na facebooku postěžovala, že jí pánové posílají fotky svých penisů | Facebook

Po sporech křest malého synka

Zostra na něm komentovala v poslední době především kritiku ze strany bývalého šéfa hradního protokolu Jindřicha Forejta, kterého nařkla z „ponižování podřízených“. Podle Forejta neměla co dělat v první řadě ve Vladislavském sále 28. října během státních vyznamenání, Forejt Blesku řekl, že šlo o „znásilnění tradic“ v přímém přenosu.

„Na slova JF jsem reagovala proto, že je všude uváděn jako odborník na protokol, ale už se nezmiňují jeho vážná protokolární pochybení, ani to, že je odborník na kokain, prostituty a falšování dokumentů o vzdělání,“ zaútočila tvrdě Alex.

Vedle toho ale dvojnásobná maminka např. zveřejnila i sérii fotek se svým druhým synem Viktorem k projektu na pomoc předčasně narozeným dětem a jejich rodinám. Právě malého Viktora nechali s manželem Vratislavem Mynářem pokřtít tam, kde se brali v únoru 2015 - v kostele sv. Havla v Osvětimanech. Mynářovi tehdy šel za svědka přímo prezident Zeman.

iFender ( 1. prosince 2019 18:05 )

Vzdyt on se tak tituluje sam viz Youtube.Tam se bavi nacamranej s piraty podepisuje se jima a nazyva sebe ko-ko-t Mirek.To neni vtip.

villon ( 22. listopadu 2019 17:36 )

Asi ji těma nahatýma ptákama chtějí naznačit že je ***, třeba, ne?

moudivlacek ( 22. listopadu 2019 11:40 )

je vidět, že paní zlodějová kancléřová ta pečlivě zkoumá. Jak jinak by mohla vidět, že má dotyčný doma binec )

fiijalka ( 22. listopadu 2019 11:20 )

Pohybovenadany ( 22. listopadu 2019 11:18 )

Kam ji posílat ty fotky ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa