Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Peake otočila: S Nečasem to prý ještě zkusí

Karolína Peake otočila a Nečasovi dá možná ještě šanci
Karolína Peake otočila a Nečasovi dá možná ještě šanci  (Autor: Foto Blesk)
Autor: ljš - 
28. prosince 2012
10:39

Kam vítr, tam plášť, tak zatím vypadá jednání Karolíny Peake. Zatímco po svém odvolání rezolutně oznámila odchod její strany z vlády, nyní zase otočila. V rozhovoru pro Hospodářské noviny naznačila, že LIDEM bude chtít u korýtka zůstat.

"Cítíme se premiérem Nečasem podvedeni, takže je lákavé prásknout dveřmi a říci: Tak si celou vládu strčte za klobouk. Jenže to se možná lehce dělá ve firmě, ale když jde o správu státu, na kterém mi záleží, tak uvažuji, jestli opravdu chci, aby hlavní hybnou silou byl Josef Dobeš a jemu podobní. Cítím odpovědnost za vládu," řekla Peake Hospodářským novinám.

Podle ní je totiž dohoda Nečase s Dobešem na spadnutí a Peake se to vůbec nelíbí. Dobeš již údajně oslovil i členy LIDEM, zda by spolu s ním vládu podpořili. Ti však zůstávají věrni Peake.

Zda LIDEM vládu skutečně podpoří, nebo v ní dokonce zůstane, by mělo být jasné 3. ledna, kdy bude jednat předsednictvo strany a poslanecký klub. Žádnou nabídku Nečasovi zatím nedali.

itartas ( 10. února 2013 08:24 )

Kam vítr tam plášť je slabé Peake je český Vidkun Quisling v sukních a nebude snadné se ji zbavit a navíc je to osoba bez svědomí, jde za svým cílem bohatstvím a mocí.Patří do skupiny novodobého predátora a běžný volič-občan by měl zabránit tomu, aby tomuto druhu člověka bylo dovoleno ovládnout jakoukoliv hierarchii?

miluska222 ( 9. ledna 2013 16:36 )

http://vtipy.netroof.eu/item/9648/peake-v-novem-kroji/

miluska222 ( 9. ledna 2013 16:35 )

http://vtipy.netroof.eu/item/9647/s-lidmi-pro-lidi-lidem/

moiaza ( 8. ledna 2013 23:48 )

Tak hloupé a bezcharakterní individuum jsem ještě neviděl! Sebereflexe, soudnost, to jsou pro ní slova zcela neznámá.

chulemango ( 8. ledna 2013 21:39 )

hmmm, čím jí zase zaplácli tu voskovou tlamu...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa