Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Bártova spekulace: Manžela Peake sledovala tajná služba

Charles Peake se oficialně stará o děti a obchoduje s realitami.
Charles Peake se oficialně stará o děti a obchoduje s realitami.  (Autor: ČTK, archiv Blesku)
Autor: ot - 
21. prosince 2012
18:50

Když premiér Petr Nečas vysvětloval, proč odvolal Karolínu Peake z ministerstva obrany, zmínil i to, že si zatím nepožádala o bezpečnostní prověrku. A naznačil, že je to podezřelé. Olej do ohně pak přilil Vít Bárta.

V obvykle opatrné řeči politiků je to podobně ostrý útok, jako by mezi obyčejnými lidmi padlo pár facek.

Spekulace přiživil poslanec Vít Bárta, kterému Peake rozbila stranu Věci veřejné. „Nečas dostal informaci od BIS, že se Charles Peake schází se zbrojařskými lobbisty, kteří by mohli představovat ohrožení republiky,“ napsal na svůj web o manželovi exministryně.

Ta ale už dříve uvedla, že o prověrku nepožádala proto, že na to neměla čas.

marmat ( 7. ledna 2013 00:15 )

PROVÉRKU NESTIHLA-doma právě malovali.......SLABOTA NA ULTIMO - ovšem je právnička , tak to asi takhle stačí !? Jako Janoušek nemohl přijít o řidičák, "KDYŽ HO ZAPOMĚL DOMA " !!!

emilt ( 24. prosince 2012 12:36 )

Korumpujou se navzájem, okrádaj stát a lidi a špiclujou sebe navzájem. To jsou modrý straky a jejich pobočky VV, TOp, Peake jako bývalá členka modrých strak

makmark ( 22. prosince 2012 20:02 )

 zapomněla podat přiznání 18 miliónů, zapomněla na bezpečnostní prověrku... sežerou té holce vše i s navijákem???

komentator ( 22. prosince 2012 12:51 )

Charles Peaka, manžela bývalé odéesačky K.Peakové ( alias modré pí-e jak ji přezdívají Véčkaři ) vyrazili z UNIPETROLU za korupční jednání! Peak jako člen vedení UNIPETROLU zmanipuloval výběrové řízení pro restrukturalizaci společnosti UNIPETROL ve prospěch spřátelené poradenské firmy. Nedělal to z přátelství ale za těžké peníze!!!! Tato lumpárna však vykutálenému manžílkovi K.Peakové nevyšla a podvodník Charles dostal PADÁKA!!! Na tuto velkou lumpárnu Charlese Peaka a jeho vyhazovu z UNIPETROLu upozornil týdeník Euro! Když se ten šmejd Charles Peak soudil s týdeníkem EURO o poškození svého "dobrého jména" (ejhle), tak soud dal za pravdu týdeníku EURO a Ch.peak musel sklapnout... Jak je možné, že K.Peak, jejíž manžílek je podvodník, který poškodil polostátní firmu UNIPETROL, je místopředsedkyní vlády pro boj s korupcí? A ta arogantní baba K.Peak (alias modrá pí-a) ještě má tu drzost blábolit o nutnosti boje s korupcí, když ten její "povedenej" manžílek (čínskej Američan)-gauner k pohledání hrubě porušuje zákony česka!! Co pohledává ta drzá a prolhaná ženská Peaková ve vládě?

mirabelka43 ( 22. prosince 2012 04:57 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa