Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dalík, Slamečka a pejsek Hugo: Pane, pojďte si hrát!

Autor: Jiří Fabián, lmk - 
19. října 2012
05:01

Medvědi se potkávali u Kolína, zvláštní bytosti se potkávají na pražské Letné. Tentokrát se na pár minut proťaly cesty Marka Dalíka, jeho pejska Huga a Gustava Slamečky.

Trochu to vypadalo, že dojde na proslulé Pane, pojďte si hrát. Páníčkové totiž už spolu nejednu hru v minulosti hráli. Slamečka se prý například stal díky Dalíkově přímluvě ministrem dopravy. Dalíkovu spolužáku a svému životnímu partnerovi Jiřímu Novákovi zase půjčoval nemalé částky peněz. S Dalíkem bydlí ve stejném domě, měli vedle sebe apartmány ve Špindlu.

Teď však bylo vidět, že oba mají starosti. Dalíkovi pod tíhou podezření z půlmiliardového podvodu evidentně chyběl obvyklý šmrnc (džínový komplet je podle stylistů tak 30 let out). Boháč Slamečka zase přemýšlel, jak si odnese 5 milionů odstupného od Českých drah. S takovouhle igelitkou to rozhodně nepůjde...

Kdo je Marek Dalík (37)

Vlivný lobbista a stín expremiéra Mirka Topolánka, který vyniká zálibou v prestižních značkách a v kšeftech uzavíraných v přítmí. Bývá také přezdíván Topolánkova kasírtaška. Nyní čelí obvinění z půlmiliardového podvodu při nákupů obrněných vozidel Pandur. Je bývalým spolužákem Jana Nováka, který žije se Slamečkou v partnerském vztahu.

Kdo je Gustav Slamečka (53)

Exministr dopravy a manažer, který vyniká zálibou v penězích a v Janu Novákovi, bývalém šéfovi Úřadu vlády. S Novákem bydlí ve stejném domě jako Dalík. Kdysi Topolánkovi s Talmanovou půjčoval byt coby milenecké útočiště. Dělal ministra ČR se slovenským občanstvím. Je zvyklý na vysoký příjem – jako zlatý padák z Českých drah teď dostal 5 milionů.

kakamilek ( 22. října 2012 12:53 )

Nééé.To ho tenkrát chtěl jenom zdiskreditivat s tím mejdlem Boss Dušek.

osinek ( 20. října 2012 19:28 )

Slamečka dosazený Topolánkem do funkce minsistra dopravy přihrával Dalíkovi lukrativní kšefty. Pokud chtěly stavební firmy získat miliardové zakázky při stavbě silnic a dálnic musely platit Dalíkovi (a přes Dalíka i Topolánkovi) astronomicky vysoké úplatky. Všichni ti odesáčti gauneři patří za mříže!!!

blekyn2012 ( 19. října 2012 15:27 )

Opět jeden z výsměchů obyčejným lidem... gauneři a zloději jsou na svobodě, zavírají se takoví, kteří namalují na plakát tykadla. Co kauza Parkanová? Proč se "zametla" pod kobereček? HNUS tato společnost

theofano ( 19. října 2012 11:41 )

Pokud by tito lide sve nadbytecne zasoby penez vydelali po zasluze, verim, ze by jim bylo prano. Ale tito parazite vedome vyssavaji a nici. Nemaji zabrany ani svedomi. Proste jen chteji zit za nase penize nadstandartne a za sve sluzby nabidli statu dlouhy nos a pachnouci ho/vno.

theofano ( 19. října 2012 11:32 )

Tohle napise jen bud jeho dluznik nebo pichacka - pokud se tento prispevek zaklada jen na vseobecne informovanosti, tak vazne pochybuji o Vasem dusevnim zdravi

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa