Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Ostře sledovaný Dalík: Vyvenčil psa a utekl. Na tenis s kamarádem sprosťákem

Autor: fab, simao.k - 
13. října 2012
13:05

VIDEO | Lobbista Marek Dalík vylezl po propuštění ze svého doupěte - nejprve vyvenčit psa Huga, pak nejspíš provětrat hlavu. Vzal tenisovou tašku a vyrazil tam, kde to má rád. Na tenisové kurty. Alespoň podle výbavy. V tašce však také mohl mít tu půlmiliardu, kvůli které je obviněn... Zeď mu dělal kamarád sprosťák.

Marek Dalík má drsné kamarády. Třeba Mirka Topolánka, či neznámého muže na fotce, nešetřícího před fotografy a televizními štáby vulgárními gesty.

Sám však žádný drsňák není. Pod tíhou aktuálních událostí tak trochu vyměkl. Ostatně už jednou se sesypal. Bylo to v roce 2004, když byl obviněn, že se pokusil podplatit poslance Kořistku, aby položil Grossovu vládu. Plakal tehdy jako dítě.

I tenkrát Dalíka zatkla policie a odvedla do cely předběžného zadržení. Do té chvíle frajer a Topolánkův přítel odložil skořápku drsného hocha. Blesku se přihlásil jeden z policistů, kteří u toho tehdy asistovali.

Policista o Dalíkově zatčení: Lobbista s ostrými lokty plakal

„Postupovali jsme přesně podle zákona. Bylo mu nařízeno, aby se postavil čelem ke zdi a dal ruce za záda. Kolega mu přečetl poučení. Pak se pan Dalík musel svléknout donaha – šlo o to, zda u sebe nemá nějakou zbraň. Najednou jsem si všiml, že mu pocukávají ramena. Prostě plakal, v očích měl slzy. Pak se nás zeptal, zda si může zase vzít a nechat slipy. To jsme mu pak povolili...,“ vzpomínal policista.

Ani teď, když ho novináři na ulici žádají o rozhovor, se Dalík nechová příliš statečně. Buď se skrývá, nebo jen uličnicky vykukuje. Tak trochu jako Mr. Bean. Jen s anglickým komikem je větší sranda...

Video  Marek Dalík šel vyvenčit psa Huga  - Blesk - Jan Jedlička
Video se připravuje ...

Včera půl hodiny po poledni konečně vyšel v doprovodu neznámého muže a pejska Huga. Zatímco Hugo členy televizních štábů čekající před lobbistovou pevností Na Baště sv. Jiří zdravil vrtěním ocásku, jeho páníček byl zbabělejší.

Žádost o rozhovory odmítl a křičel: „To je můj právník a tohle je omezování osobní svobody. Zavolám na vás policii.“ Zajímavé, den předtím o policii nechtěl ani slyšet...

sakra ( 14. října 2012 15:06 )

S bandou bodygárdů, ODS ve vládě a Topola za zadkem, kterému shání prachy ve velkém je hrdina. Teď se mu to nějak vymklo z rukou lobbistovi!!!

ad-ga ( 14. října 2012 07:59 )

kristinanovaczkova: strč si ten interát už konečně do pr..ele blbko. nikdo na to není zvědavý.

zelena.karkulka ( 14. října 2012 00:38 )

Proč on chodil tak vylepanej,teď mu to docela sluší

kristinanovaczkova ( 13. října 2012 20:11 )

Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na podzim, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam jiz od srpna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.Cervena-Cerna.cz

bome ( 13. října 2012 16:07 )

Ne ze bych se chtel Dalika nejak zastavat, ale samozrejme to co lici blesk je takova hovadina, ze jsem vetsi necetl. Uz vidim nejakeho policajta co jim lici prubeh vysetrovani aniz by se on trasl o sve misto. Trapne clanky o nicem co motivuji jen nevtipne a neuspesne zavistivce k hrdinnym anonymnim projevum, to je bida v tom cesku

Zobrazit celou diskusi