Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dalík opustil kutloch: Šel vyvenčit psa Huga, schovával se jako Mr. Bean

Video se připravuje ...
Autor: psch - 
12. října 2012
14:31

V kutlochu už je asi nuda. Po dvou dnech strávených jenom doma se lobbista Marek Dalík ukázal venku. Zatímco včera za něj psa venčila milenka Gábina, dnes ho venčil on sám. Ale před novináři se chvíli ukrýval, komicky, jako Mr. Bean.

Ve středu soud rozhodl, že Dalíka pustí na svobodu. Po zhruba šedesáti hodinách od nedělního zadržení se vydal domů na pražské Hradčany, kde na něj čekal přítel Mirek Topolánek. Od té doby už ven Dalík nevylezl.

Jídlo mu domů nosili v krabičkách z restaurace, psa za něj venčila milenka Gábina Horáčková. Ve čtvrtek na novináře Dalík "odvážně" vykukoval z okna svého bytu, ven se neodvážil.

Dnes už nejspíš nabral sil, odvahy, dokonce se na procházku se psem i hezky oblékl a upravil plnovous, který mu v cele předběžného zadržení vyrašil. To mu ale na sebevědomí asi moc nepřidalo, do objektivů novinářů se nedíval. Poté se před nimi dokonce snažil ukrývat a zpoza rohu svého domu ostražitě vykukoval jako Mr. Bean. Vypadal při tom velmi komicky. Poté vyvenčil psa a zapadl zpět domů.

Skoro hodinu venku

Venčení Dalíkovi trvalo skoro hodinu. Tedy přesně 52 minut. A není divu. Podle toho, jak byl dlouho zalezlý doma, určitě potřeboval na vzduch i on. A aby se nebál, že ho malý trhač neochrání, vzal si sebou ještě pánský doprovod. "Tohle je můj právník a tohle je omezování svobody, nechte toho, nebo zavolám policii!" pohrozil Dalík na novináře.

Pes Hugo

Hugo. Jak příhodné jméno pro malého trhače, který chrání lobbistu Dalíka. Hugo Dalík, to zní pěkně, ne? Ještě tam chybí nějaké jméno ze křtu...

komin ( 13. října 2012 12:31 )

krivak Dalik - loutkar expremiera je megaryba

komin ( 13. října 2012 12:30 )

s komunistickym aparatcikem Sloufem byl preci Dalik jedna ruka

vagen ( 13. října 2012 12:28 )

kdyz vytuneloval stovky milionu - tak je proste v pohode

vagen ( 13. října 2012 12:27 )

Dalik je zlocinec legalizovany statem

vagen ( 13. října 2012 12:27 )

Dalik je ukazka , kdo dneska ovladl ceskou politiku bezpaterni krivaci

Zobrazit celou diskusi