Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Víte, co má chlap v kalhotách? Kalouska!

Jaký tělesný orgán vám připomíná ministr Kalousek? Ukázali jste mezi mužské nohy...
Jaký tělesný orgán vám připomíná ministr Kalousek? Ukázali jste mezi mužské nohy...  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: Jiří Fabián, Kjos - 
20. července 2012
19:25

ANKETA: Tak tohle neměl premiér Nečas svému ministrovi financí dělat! Národu předložil hádanku, jaký že je asi Kalousek tělesným orgánem vlády. Zároveň vyloučil dva nejdůstojnější: Srdce a mozek. A lid ukázal mezi nohy!

Požádali jsme o řešení Nečasova rébusu čtenáře Blesku.cz a ti měli hned jasno. Sedmdesát sedm procent z téměř 10 000 hlasujících zvolila orgán nalézající se pod mužským pasem a rozhodně neměli na mysli prostatu.

Čtenářka s nickem Lilka to shrnula lapidárně: Každý chlap má v trenýrkách Kalouska!

Na dalších místech skončily konečník a játra. To druhé zřejmě kvůli naprosto nepodloženým zvěstem o páně Kalouskově alkoholovém apetitu.

Svoje umístění za poklopcem si neoblíbený strážce státní pokladny nejspíš vysloužil neúčelným zvyšováním daní, stínem skandálů ještě z ministerstva obrany a nejnověji hysterickou obranou obviněné Vlasty Parkanové.

ANKETU NAJDETE ZDE!

husqarnowicz ( 22. července 2012 10:02 )

Nazvat něčí přirození Kalouskem je lichotka pro Kalouska a urážka pro ono přirození, resp.pro jeho majitele. Nevím, jak vy ostatní, ale můj pohlavní úd mi nepřipomíná Kalouska ani v nejmenším, o užitečnosti nemluvě. Na druhé straně si dovedu představit Kalouska na maškarním bále s prezervativem místo masky, přetaženým přes hlavu. Ta maska by působila velmi výmluvně.

komentator ( 22. července 2012 09:25 )

Znám lidi, kteří si myslí, že ten gauner Kalousek, by měl být za své zlodějiny exemplárně potrestán! Prý nejlépe by bylo vybrat kandelábr poblíž ministerstva financí...! Osobně si myslím, že by stačilo, kdyby se Kalousek dostal před soud, který ho odsoudí alespoň na 10 let do skupiny těžkých KRIMINÁLNÍKŮ! Doufejme, že policie kromě zlodějin týkajícím se nákupu letadel CASA se bude zabývát dalšími silně předraženými státními zakázkami, ve kterých je Kalousek namočen!

valesovavera ( 21. července 2012 19:58 )

Myslím ,že je to výstižné.Jájsem sice hlasovala pro zadní část těla .Kdyby si to pan ministr pár krát přečetl tak by si svoje své chování vůči nám lidem mohl uvědomit .Já bych se za takové hodnocení styděla.

zelena.karkulka ( 21. července 2012 19:32 )

lamis ( 21. července 2012 06:41 )

mas 100% pravdu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa