Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jaký orgán vám připomíná ministr Kalousek?

Jaký tělesný orgán vám připomíná ministr Kalousek?
Jaký tělesný orgán vám připomíná ministr Kalousek?  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: Oldřich Tichý, Kjos - 
19. července 2012
18:15

Premiér Nečas ukázal, že není takový suchar, jak se na první pohled zdá. O ministru financí Kalouskovi řekl, že mu připomíná jistý tělesný orgán. A dodal, že nemyslí ani srdce, ani mozek. V naší anketě si tipněte, co měl Nečas na mysli.

Nestává se často, aby byl premiér Petr Nečas (ODS) na veřejnosti vtipný. Když se ale ve středu ve Sněmovně mluvilo o tom, zda se ministr financí Miroslav Kalousek (TOP 09) pokoušel zastrašit policii vyšetřující předražený nákup vojenských letadel, neudržel se už ani on.

„Já nechci rozvíjet politicko-anatomickou diskuzi o tom, kdo reprezentuje který tělesný orgán v těle této vlády. Nicméně se neubráním poznámce, pane ministře financí, že vaše počínání v posledních dnech a týdnech... mi přichází jaksi na mysl jiné tělesné orgány než zrovna mozek nebo srdce,“ vpálil Kalouskovi.

Za jaký orgán Nečas ministra financí považuje, se už lidé nedozvěděli. Takový výrok by ovšem bylo škoda nechat zapadnout. Blesk proto vyhlašuje anketu: Který orgán podle vás Kalousek premiérovi připomíná? Máte na výběr 10 možností. Srdce a mozek za vás vyloučil už premiér Nečas.




joudajoudovy ( 26. července 2012 10:10 )

takovy organ jeste nikomu nenarostl. mozna ho vlastni mutanti a zvracene kreatury, ale vzhledem k tomu, ze jsem do intimniho styku s nimi neprisel, popsat jej nedovedu a nazvoslovi tudiz ani neznam. Ja bych to prirovnal k takovemu slepemu strevu, ktere je plne s-r-a-c-e-k ze streva tlusteho a kdyz se zaniti, pacha skodu. Pro lidsky zivot, nepotrebne....

mamca595 ( 23. července 2012 15:58 )

mamca595 ( 23. července 2012 15:56 )

lamis ( 22. července 2012 09:49 )

na te vasi, slavne Floride ,zije sebranka z celeho sveta ,vsechna luza s celeho sveta, odtahla na Floridu , je tam jeste vetsi bordel, jak u nas

romankoooo ( 21. července 2012 02:07 )

Vy jedného. My ich máme celý parlament

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa