Skupinu, kterou proslavil například hit Slim Jim, vytvořili už tehdy známí muzikanti v roce 1998. Skupina vydala jediné CD Butcher's On The Road. Krátce také koncertovala, ale záhy se rozpadla. Na turné slaví 20 let od vzniku a téměř 20 let od konce existence. S dalším koncertováním nepočítá.

"Je to 20 let, ještě vypadáme výborně, byla ta příležitost a umíme být i sentimentální. Myslím, že pár lidí mělo tu naši jedinou desku opravdu rádo, tak proč jim to nezahrát," řekl Bárta. On, Rolins a Roman Holý s obnovenou kapelou už vystoupil v Brně, Praze a Bratislavě. Poslední zastávkou bude právě ostravský koncert. "Před 20 lety jsme vydali jednu desku, takže ji přehrajeme celou. A budeme u toho tančit jako diví," dodal.

Skladatel a producent Roman Holý v roce 1998 pozval k mikrofonu Dana Bártu a Daru Rolins. Ještě ten rok vydali Sexy Dancers ono debutové a jediné album. Tehdy vyhráli překvapení roku v anketě Žebřík a objev roku na Cenách akademie populární hudby. Kvůli dalším hudebním závazkům přestala kapela vystupovat a poprvé po dvou dekádách zahrála až letos.