Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Zvrat v pátrání po Emilkovi: Našli jeho kosti!

Autor: pma - 
31. března 2024
14:52

Po více než osmi měsících došlo k zvratu v případu teprve dvouletého Émila Soleila z Francie. Chlapeček zmizel počátkem loňského července z vesnice Le Vernet, kde trávil dovolenou se svou rodinou. Během velikonočního víkendu policie informovala veřejnost s novou informací, která se v případu objevila. Nedaleko místa, kde byl Émile spatřen naposledy, policie objevila kosterní pozůstatky patřící zmizelému dítěti. Příčina smrti není známá. 

Podle informací deníku Metro oznámilo v neděli státní zastupitelství v Aix-en-Provence smutnou zprávu. U horské vesnice Le Vernet chodec objevil kosti, které podle provedené analýzy patří pohřešovanému chlapci.

Podle žalobce Rémy Avona, který vede vyšetřování, jsou na snadě tři možné scénáře, co se mohlo dítěti stát. Podle Avona je možné, že byl Émile zavražděn, unesen, nebo se stal účastníkem dopravní nehody. Co bylo příčinou chlapcovy smrti, policie zatím neuvedla. 

Teprve dvouletý Émile zmizel v sobotu 8. července loňského roku z rodinného domu ve vesnici Le Vernet, kde trávil dovolenou se svou rodinou a kde byly před několika dny objeveny jeho ostatky. Podle deníku The Sun byl chlapec naposledy viděn ve společnosti svého dědečka Philippa Vedovina (58), který na zahradě řezal dřevo.

Krátce nato byl Émile spatřen po boku dvou sousedů zhruba kolem čtvrt na šest večer. Na sobě měl tehdy žluté tričko, bílé šortky a turistické boty. Policie společně se stovkami dobrovolníků a armádou po zmizelém dítěti dlouhé dny pátrala, avšak bezvýsledně. 

Video  Insta Crime Podcast: Co se před čtvrt stoletím stalo s Honzíkem Nejedlým?  - pdc, icp, Jedlička Čebotareva
Video se připravuje ...

Vendy O ( 31. března 2024 21:05 )

A ti sousedi byli kdo?

sejdemeseupopInic ( 31. března 2024 20:36 )

Mohl být zahrabaný a něco ho odkrylo, třeba.

sejdemeseupopInic ( 31. března 2024 17:53 )

Záleží na teplotě a prostředí.

9876543 ( 31. března 2024 16:49 )

Tak roztomilohezký chlapeček...to si na něm nějaká zkur*vená pedofilní *** asi smlsla.
Chudáci malé děti,..bezelstní, nevinní a neznalý zlotřilého světa.

DD22 ( 31. března 2024 16:28 )

Za 8 měsíců zbydou z těla jenom kosti?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání