Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Obrovská tragédie na Berounsku: Na dítě spadla houpačka, chlapeček zraněním podlehl!

Ilustrace
Ilustrace  (Autor: Daniel Vitouš)
Autor: pma - 
25. února 2024
16:22

Nedaleko Hořovic, kde v sobotu kriminalisté v jednom z bytů nalezli mrtvou ženu společně s dvěma jejími dětmi, došlo k dalšímu neštěstí. V obci Osek na Berounsku zasahovali záchranáři a policisté na zahradě jednoho z rodinných domů. Na malé dítě tam spadla houpačka. I když záchranáři malého pacienta přepravili do nemocnice vrtulníkem, chlapeček bohužel svým zraněním podlehl. 

Tragédie se stala v sobotu odpoledne. Na pozemku jednoho z rodinných domů v Oseku na Berounsku podle informací TN.cz spadla na malého chlapce konstrukce houpačky se skluzavkou.

„Záchranáři dítě resuscitovali a poté letecky transportovali do plzeňské nemocnice. Tam bohužel vážným zraněním podlehl,“ potvrdila incident policejní mluvčí Michaela Richterová.

Kriminalisté případ v současné chvíli prošetřují a nařídili soudní pitvu. Richterová také uvedla, že předběžně policie vyloučila cizí zavinění. 

Podle mluvčího středočeských záchranářů Maka Hylebranta byl chlapeček předán letecké službě Plzeňského kraje, jelikož se neštěstí stalo na pomezí krajů. 

Video: Při závodech nákladních vozů zemřelo na Kladensku dítě

Video  Při závodech nákladních vozů zemřelo na Kladensku dítě  - Blesk - Vašek Burian
Video se připravuje ...

verka1 ( 25. února 2024 16:56 )

Rodinná tragédie 😓😓😓😓

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání