Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Smutný konec pátrání po Jarouškovi (†3): Chlapečka našli mrtvého!

Aktualizováno -
8. března 2024
14:09
Autor: pma - 
8. března 2024
11:05

Těžké chvíle prožívá rodina teprve tříletého Jarouška z Ďurkova nedaleko Košic. Chlapeček zmizel ve středu v okamžiku nepozornosti, kdy jeho matka rozdělávala oheň v peci poté, co se spolu i se sourozenci vrátili z lesa. Po Jarouškovi pátrali hasiči, policie i armáda až do pátečního poledne, kdy bylo jeho tělíčko bez známek života nalezeno v hlubokém lese.

Tříletý Jaroušek podle deníku Plus JEDEN DEŇ osudný den přišel se svými sourozenci a matkou Simou z lesa, kde sbírali dřevo. V momentě, kdy matka rozdělávala oheň, chlapeček nepozorovaně zmizel. Jeho matka tak okamžitě zavolala policii. 

Po chlapci od středy pátraly desítky dobrovolníků, profesionální hasiči, policejní psovodi, kadeti střední odborné školy policejní, ale i vrtulník ministerstva vnitra. Akce má bohužel smutný konec. 

Podle informací televize JOJ uviděl mrtvolku Jarouška pilot malého letadla mezi obcemi Svinica a Ďurkov, odkud chlapec zmizel. 

Rodiče, kteří až do poslední chvíle doufali, že syna brzy spatří živého, jsou z nálezu jeho těla v šoku. „Nevíme, co se stalo. Pouze nám řekli, že Jaro už nežije. Stále jsme věřili, že ho ještě uvidíme živého,“ uvedl pro Nový Čas zdrcený otec.

Video  Insta Crime Podcast: Co se před čtvrt stoletím stalo s Honzíkem Nejedlým?  - pdc, icp, Jedlička Čebotareva
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání