Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Taxikář Maroš nastoupil do auta k neznámé blondýnce a zmizel: Rodina po něm marně pátrá!

Autor: rc - 
22. února 2024
13:00

Téměř čtrnáct dní je nezvěstný Maroš Pelikán z Bratislavy. Naposledy jej viděli, jak nastupoval do auta k neznámé blondýnce, s níž se údajně několik dní vídal. Rodina po něm marně pátrá a jeho sestra, známá influencerka, prosí při hledání o pomoc.

Maroše naposledy viděli v pátek 9. února ráno, kdy nasedal do auta k neznámé blondýnce. „Hledá se můj bratr. Naposledy byl viděn 9. 2. 2024 ráno, kdy s neznámou blondýnkou nasedal do jeho auta VW Golf černé barvy označeného nálepkami HOPIN před bytovkou, kde bydlel,“ napsala na sociální síť Instagram jeho sestra, podnikatelka a známá influencerka, Mimi Pelikánová.

Zároveň dodala, že se zmíněnou blondýnkou se scházel před zmizením posledních čtrnáct dní každý den. Odchod z jeho domu zachytily bezpečnostní kamery.

Identita blondýnky není nicméně známá. Maroš pracoval jako taxikář, a tak se rodina obává, že by za jeho zmizením mohla být i práce. Blízcí se mu nemohou dovolat. Jeho mobil je vypnutý. „Telefon má vypnutý už víc než týden a nemám absolutně žádné informace o tom, kde by se mohl nacházet,“ dodala s tím, že v době zmizení měl na sobě džíny a tmavomodrou bundu.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání