Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Mrtvou Zitu našli v rybníce obklopenou odpadky: Z rande už se domů nevrátila

Autor: jel - 
19. března 2024
13:08

V sobotu večer nalezli policisté v rybníku u slovenské obce Drahňov v okrese Michalovce mrtvé ženské tělo. Čtyřiapadesátiletá Zita měla v pátek kolem šesté hodiny večer jít na rande s místním mužem. Když o ní ale v sobotu ráno blízcí neměli žádné zprávy, začali ji hledat. Její tělo našli odpoledne v rybníce plném odpadků.

Zita už tři roky žila právě v obci Drahňov. „Byla to moje kamarádka, ale i druhá máma. Velmi dobrá žena, každý, kdo ji znal, o ní může říct jen dobré věci,“ svěřila se webu Plus JEDEN DEŇ Alžběta, se kterou žena bydlela. Dodala, že jí kamarádka pomáhala i s jejími dětmi.

Už delší dobu se prý Zita setkávala s místním mužem a právě k němu měla mít v pátek večer namířeno. Muž ale tvrdí, že u něj doma žena v životě nebyla. „Půjdu klidně na detektor lži,“ řekl. 

Nebylo to poprvé, co obyvatelé po Zitě pátrali. Ráda se prý napila alkoholu, ale vždy se pak v pořádku vrátila domů. Tentokrát bylo vše jinak. V sobotu večer našli už jen její bezvládné tělo. Plavalo v rybníce mezi odpadky. Žena neměla podprsenku a kolem krku měla údajně šňůrku. Zdroj Plusce sdělil, že žádné viditelné známky násilí na těle ale neměla. 

Lékař předběžně nevyloučil cizí zavinění, přesnou příčinu smrti zjistí až nařízená pitva. Policejní mluvčí Jana Mésarová uvedla, že v pondělí kriminalisté zahájili stíhání pro trestný čin usmrcení.

Video  Nález mrtvoly v Kačírkově ulici v Praze. (11. prosince 2023)  - Blesk.cz - David Malík
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání