Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Šokující nález v rybníku na Slovensku: Na hladině plula mrtvola se šňůrou kolem krku!

(Ilustrační foto)
(Ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: btk - 
17. března 2024
17:30

Policisté v rybníku u obce Drahňov na Slovensku v sobotní podvečer nalezli plovoucí bezvládné tělo ženy. Čtyřiapadesátiletá žena z Michalovců na sobě údajně neměla podprsenku a kolem krku měla omotaný provaz. Místní obyvatelé jsou přesvědčeni, že ji někdo znásilnil a chladnokrevně zabil. Případ je předmětem vyšetřování.

Naprosto šokující sobotní nález v rybníku u obce Drahňov na Slovensku vyráží dech. Na hladině plulo bezvládné tělo ženy. O děsivém případu informovala slovenská Markíza

Sousedé mají jasno, policisté jsou zdrženliví

Sousedé a známí jsou přesvědčeni, že čtyřiapadesátiletou ženu někdo znásilnil a poté chladnokrevně zabil. „Měla schůzku s jakýmsi mužem,“ řekla její spolubydlící. Ta také uvedla, že usmrcené ženě chyběla podprsenka a kolem krku měla mít omotaný provaz.

Policie cizí zavinění nevyloučila a nařídila provedení soudní pitvy. „Policie místo události důkladně zadokumentovala. Pověřený příslušník OO PZ Velké Kapušany v této souvislosti zahájil trestní stíhání pro trestný čin usmrcení. Bližší okolnosti, za jakých k úmrtí osoby došlo, jsou předmětem vyšetřování,“ uvedla košická krajská mluvčí Jana Mésarová.

Video  Nález mrtvého muže v Kyjském rybníku. (25. ledna 2024)  - Blesk.cz - David Malík
Video se připravuje ...

verka1 ( 18. března 2024 15:22 )

Hovado zavřít, radši smrt za smrt!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání