Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Neviděli jste ji? Na Jihlavsku zmizela Lucie (15): Dívka odjela z ústavu, k matce nedorazila!

Pohřešovaná Lucie Vystrčilová (15)
Pohřešovaná Lucie Vystrčilová (15)  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK - 
15. března 2024
17:21

Policie z Vysočiny žádá veřejnost o pomoc při pátrání po patnáctileté Lucii Vystrčilové. V pátek 8. března odjela na dovolenku z výchovného ústavu v Janštejně na Jihlavsku, za matkou do Moravské Třebové už nedorazila, nedala o sobě vědět a telefon, který má u sebe, je nedostupný. 

Informace o pohřešované dívce mohou lidé sdělit na tísňové lince 158, uvedla mluvčí policie Dana Čírtková. "Pátrání původně vyhlašovali naši kolegové z územního odboru Svitavy, ale v současné době jsme si pátrání převzali na územní odbor do Jihlavy," uvedla Čírtková. Dívku minulý pátek kolem 13:10 vysadila vychovatelka na vlakovém nádraží v Jihlavě, odkud měla odjet do Moravské Třebové." To, zda odjela z místa vlakem, nebo jiným způsobem, se dosud provedeným prověřováním nepodařilo zjistit," dodala Čírtková.

Hledaná dívka je štíhlá a asi 160 centimetrů vysoká. Má černé obarvené vlasy, které jsou rovné a středně dlouhé. Nosí dioptrické brýle. Na cestu byla oblečená v růžových šatech a zelené bundě. Obuté měla bílé boty značky Nike.

Video  Muž zničil několik dveří v domě v Praze 5.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

mandelinka007 ( 16. března 2024 14:20 )

8.3. zmizela a 16.3. tady policie žádá o pomoc při pátrání - to je opravdu skoro jako rychlost blesku...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání