Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Španělku znásilnili Indové: Sex trval dvě hodiny, můj muž měl u krku nůž!

Autor: btk, hpe - 
6. března 2024
17:25

Surově znásilněná Španělka Fernanda společně s manželem odhalila podrobnosti zvrhlého útoku v Indii, při kterém ji osm mužů ve stanu donutilo k sexuálnímu aktu. Znásilnění trvalo přes dvě hodiny. Její manžel jen bezmocně přihlížel, na krku mu jeden z Indů držel nůž.

Krásná dovolená se může rychle změnit v boj o život. Své o tom vědí brazilská influencerka ze Španělska Fernanda a její manžel Vinciente. Při cestě napříč Indií je v pátek přepadlo osm mužů. 

Trýznění trvalo dvě hodiny

Útok manželé podrobně popsali v řadě videí na instagramu, kde pro své fanoušky dokumentovali cestu napříč Indií. „Znásilňovali mě. Každou chvíli se střídali, dohromady asi dvě hodiny,“ uvedla Fernanda. Útočníci ji podle výpovědi společně s manželem přepadli ve stanu. Nejdřív pár krutě zbili, Vincientovi přiložili nůž ke krku a donutili ho dívat se na bezmocnou manželku. 

„Vyhrožovali nám, že nás zabijí. Mám rozbitý obličej, několikrát mě ti muži udeřili kamenem do hlavy. Mlátili mě i motorkářskou helmou. Má žena na tom ale byla mnohem hůř. Měla štěstí, že na sobě měla bundu, ta údery alespoň trochu mírnila. Nikomu bych něco takového nepřál,“ navázal ve výpovědi Vinciente.

Podezřelé policie zadržela

Muži po útoku z místa činu uprchli. Krátce nato pár vyhledal pomoc v blízké nemocnici. S personálem se i přes mírnou jazykovou bariéru dokázali domluvit. O situaci byly informovány i zdejší úřady. Policie tento týden potvrdila, že se jí podařilo zadržet všech osm podezřelých. Média původně psala o sedmi útočnících.

 

zuzakirsch ( 17. března 2024 09:38 )

Vytahovat svoje silikony v tílku... V zemích jako je Indie a Pákistán... Tak na jejich Instagramu o cestování na motorkách kvůli sledovanosti je asi nutnost. #vuel­taal­mundo­elmo­to

nnnnnnnnnnnnnnnnnn ( 15. března 2024 19:56 )

Odbavila tedy všechny, nakonec když se s tim nástrojem slušně zachází, tak vydrží hodně...

nnnnnnnnnnnnnnnnnn ( 15. března 2024 19:51 )

Samozřejmě to odsuzuji,starší manželský pár, nebo spíš přítelkyně s přítelem, nebo kamarádem....Tak hlavně, že to znásilněná přežila.

Miroslav Miki ( 9. března 2024 10:28 )

👍 👍 👍 Indiáni mysleli,že přijel escort

paralenka ( 7. března 2024 23:54 )

v yse tu prezentujete jako sexistické pra*se! Doufám, že vám jednou úchylové natrhnou řiť, když jste tak "vtipný"! 👎 👎 👎

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání