Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Předsvatební party syna nejbohatšího muže Indie: Nechyběl Bill Gates nebo Ivanka Trumpová!

Autor: rc - 
6. března 2024
11:00

Nejbohatší a nejmocnější lidé světa se sjeli do indického města Džámnagar, aby tam oslavili svatbu miliardáře Ananty Ambaniho (28) a jeho snoubenky Radhiky Merchantové. Předsvatební party syna nejbohatšího muže Indie trvala celé tři dny a sjelo se na něj 1200 hostů z celého světa. Nechyběla Ivanka Trumpová s manželem Jaredem Kushnerem, Bill Gates, Mark Zuckerberg či zpěvačka Rihanna.

Miliardář Anant Ambani v lednu loňského roku v indické Bombaji požádal o ruku svou přítelkyní Radhiku Merchantovou. Svatba syna nejbohatšího muže Indie se bude podle informací India Today konat v červenci letošního roku, nicméně svatební veselí vypuklo už nyní!

Dvojice uspořádala opulentní předsvatební oslavu. Do města Džámnagar se sjeli prominentní hosté, aby důležitou životní událost se snoubenci oslavili. Pozváni byli významní podnikatelé, politici, hollywoodské i bollywoodské hvězdy.

Snoubenci na třídenním veselí rozhodně nešetřili. Předsvatební „mecheche“ je vyšlo na skoro 2,8 miliardy Kč! Na oslavy se sjeli hosté z celého světa. Na pátečním zahajovacím večírku nechyběla Ivanka Trumpová, kterou doprovázel její manžel Jared Kushner a dcera Arabella (12). Mezi hosty byl i zakladatel Facebooku Mark Zuckerberg se svou manželkou Priscillou Chanovou. Oslavu si nenechal ujít ani Bill Gates či zpěvačka Rihanna, která na večírku vystoupila.  

Video  Zloděj kradl během svatebního obřadu v Kroměříži. (prosinec 2023)  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi