„A budu šťastná !!! I kdybych si k*rva to štěstí měla nakreslit,“ napsala před dvěma měsíci k fotce z postele sexbomba Vlaďka Erbová. Na snímku je vidět nahé mužské tělo a potetovaný krk, obličej pana neznámého úmyslně chyběl. Nakonec jeho identitu přeci jen odhalila, jedná se o restauratéra Petra Hynka, s nímž už v roce 2022 vyrazila do divadla. Tehdy to nechala bez komentáře. 

Tajemná byla také začátkem tohoto týdne, kdy spolu zamilovaná dvojice odletěla do ráje na Maledivy. Podle informací Blesku se mělo jednat o zásnubní dovolenou. „Ve vší úctě - své soukromí si chci nechat pro sebe... až budu chtít něco sdělovat, udělám to sama,“ odpověděla kráska v SMS zprávě na dotaz, zda je zasnoubená.

Jak se věci mají, prozradil nakonec sám její partner, který se v souladu se svým vysekaným tělem pyšní přezdívkou Ken. „My wife, my everything,“ napsal ke společné fotografii majitel několika pražských pivnic. Po roce tajení jejich lásky před očima veřejnosti najednou Vlaďku označuje za svou manželku. Zda svatba již proběhla, nebo je teprve na spadnutí, se od dvou tajnůstkářů, ze kterých zamilovanost jen tryská, jistě brzy dozvíme. „Jsem za tebe moc šťastnej. Nejlepší ženskou sis, brácha, našel,“ napsal mu k fotce jeho bratr. Vlaďka k téže fotce napsala „miluji“.

Video
Video se připravuje ...

Sexy focení Vlaďky Erbové Ondřej Rybár, hudba: Jay Beck & Sqeepo - Yellow glasses