Krátce poté, co se Jennifer Lopezová a Ben Affleck vrátili z rodinné dovolené v Japonsku, kde dvojčata Lopezové Max a Emme oslavila své 16. narozeniny, si v losangeleské čtvrti Venice zašli manželé na společný oběd jen ve dvou. Ve chvíli, kdy venku čekali na auto, se manželé opřeli o zeď a přímo na ulici vystřihli vášnivou »muchlovačku«. U všeho byli shodou náhod přítomní i fotografové a romantickou chvilku slavného páru detailně zdokumentovali na své přístroje... 

Jenomže tady přichází problém: Mnozí fanoušci se totiž svěřují na sociálních sítích, že jim na celé »romantice« cosi smrdí. Že by nešlo o náhodu, ale o pečlivě připravené divadýlko pro veřejnost?

Celý incident totiž přichází těsně poté, co zpěvačce a herečce v jedné osobě vyšel nový dokument Největší milostný příběh všech dob z režie Jasona B. Bergha, ve kterém odhaluje právě »zákulisí« vztahu s Affleckem. 

Celebrity daly ruce pryč

16. února jí navíc vyšel nový film s názvem This Is Me... Now o vydání jejího nového stejnojmenného alba, a jak sama přiznala, ne všechno kolem snímku dopadlo tak, jak si plánovala.

Hned několik celebrit účast na natáčení odmítlo – například Taylor Swiftová(34), Ariana Grandeová (30), Jason Momoa (44), nezapomenutelná »Stifflerova máma« Jennifer Coolidgeová (62), korpulentní zpěvačka Lizzo (35), Vanessa Hudgensová (35) nebo rapper Snoop Dogg (52).

Snaží se snad na sebe Lopezová upozornit a vyšvihnout se zpátky na výsluní? Pravdu aktuálně znají jen manželé Affleckovi. Dvojice slavně vstoupila do manželství dvě dekády po svých prvních zásnubách, 20. srpna 2022. Jak jejich vystoupení působí na vás, můžete posoudit v naší galerii.

Video
Video se připravuje ...

Nejslavnější hollywoodské páry: Ben Affleck a Jennifer Lopez Videohub

Fotogalerie
96 fotografií