Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Sedm mužů hromadně znásilnilo Španělku: Ve stanu a před zraky manžela!

Autor: hpe - 
4. března 2024
22:34

Z cesty kolem světa si pár turistů Fernanda a Vinciente odnesou velmi traumatické vzpomínky. Nadšení cestovatelé si jednoho večera postavili stan v indické provincii Dumka. V noci je napadlo sedm mužů, kteří ženu brutálně znásilnili. Ze stanu si odnesli i cennosti. Místní policie v souvislosti s případem zatkla tři podezřelé. Po zbytku gangu pátrá.

Fernanda a Vinciente ze Španělska procestovali na nablýskaných motorkách mnoho zemí. Z výletů si odnesli mnoho zkušeností, které pak dokázali v dalších túrách zužitkovat. Nic je ale nepřipravilo na brutální napadení, které je postihlo během cesty z Nepálu do Indie.

Po dlouhém dni jízdy se v distriktu Dumka na východě Indie rozhodli postavit stan a v klidu se vyspat na další dobrodružství. Později v noci je však přepadl gang sedmi mužů, který si je zřejmě předtím vyhlídl. Podle tvrzení Fernandy nebylo pro muže primární pár okrást, ale znásilnit ji. Uvedla tak podle deníku Daily Mail

Agresoři nejdříve napadli Vincienta, kterého několikrát silně udeřili kamenem a helmou do hlavy. Zbitý pak musel sledovat, jak jeho milovanou násilníci zneužívají. Poté si ze stanu odnesli cennosti a z místa činu uprchli. Cestovatelé poté vyhledali pomoc v blízké nemocnici.

S personálem se přes mírnou jazykovou bariéru dokázali domluvit. O situaci byly informovány i zdejší úřady, které v průběhu několika dní dokázaly na základě Fernandina popisu identifikovat a zatknout tři muže, kteří ve znásilnění figurovali.

Zdrcující příběh pár zveřejnil na sociální síti Instagram. Apeloval na další cestovatele, aby si na cestách dávali pozor. Zároveň se snažili vypátrat některé z pachatelů, kteří nebyli dopadeni.

Video  Státní zástupkyně Martina Adámková u soudu s Cimickým (22. února 2024)  - Blesk.cz - Daniel Šesták
Video se připravuje ...

 

 

Jindřich Adamec ( 6. března 2024 20:32 )

Utratit - neriskovat, že budou dál škodit.

zihac ( 5. března 2024 16:54 )

sugar daddy dostal na budku a ona se naučila, že holt jiný kraj, jiný mrav. kecy o španělsku, brazílii atd at si strčí za klobouk, je to o chování tak, abych minimalizoval riziko. ona riziko svým chováním spíš zvýšila. týpci dostanou vysoké tresty, dobře jim tak, ona si bohužel odnese trauma do konce života. vsadím se, že příště už na dovču do indie nepojede a vystavovat se tak taky nebude.

dietr ( 5. března 2024 12:59 )

A kam se chstáte na dovolenou příští rok? Já nikam, ale manželka chce zase do Indie...

Uživatel_5825645 ( 5. března 2024 00:50 )

Otřesné 😢

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání