Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Brutální vražda těhotné modelky: Její tělo našli nacpané v lednici!

Autor: rc - 
25. února 2024
21:43

Policisté zadrželi ve středu 21. února podezřelého z brutální vraždy modelky Maleesy Mooneyové. Tělo jednatřicetileté ženy našli policisté v jejím bytě v Los Angeles nacpané v lednici. Žena měla zacpaná ústa, svázané ruce i nohy. Její sestra uvedla, že v době vraždy byla v druhém měsíci těhotenství.

K otřesnému činu došlo 12. září minulého roku v centru města Los Angeles. Tehdy se na policii obrátila rodina Maleesy Mooneyové s prosbou, zdali by nejeli do jejího bytu a nezkontrolovali, zdali je v pořádku. Maleesa jim podle informací amerického deníku New York Post neodpovídala na zprávy. Po vstupu do jejího bytu policisty čekal otřesný nález. Podlaha byla od krve a následně našli její tělo v lednici. 

Případem se začali zabývat kriminalisté. Vyšetřovatelé nyní oznámili, že v souvislosti s jiným případem byl ve městě Hopkins v americké Minnesotě zadržen Magnus Daniel H., který je rovněž podezřelým v případu vraždy Mooneyové. Policisté také oznámili, že proti Humphreymu bylo již vzneseno obvinění z vraždy a bude převezen z Minnesoty do Los Angeles.

Mooneyová pracovala jako realitní agentka v Beverly Hills. Do Los Angeles se přestěhovala měsíc před svou smrtí. Její sestra, zpěvačka Joudrin Paulinová, uvedla, že byla ve druhém měsíci těhotenství. 

Video  Drama na Václavském náměstí. (25. ledna 2024)  - Blesk.cz - David Malík
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání