Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Zedník zavraždil manželku a dva syny! Bál se démona, popsala masakr šokovaná dcera

Autor: hpe - 
19. února 2024
16:23

Ke třem brutálním vraždám synů a manželky se Giovanni Barreca (54) žijící poblíž Palerma přiznal sám. V sobotu 10. února v telefonátu policii oznámil, že zabil tři příbuzné a že čeká, až si pro něj přijdou. Domníval se, že dům ovládl démon, který se pokoušel zmocnit duší jeho nejbližších. Mezi dalšími obviněnými jsou místní náboženští fanatici Massimo Carandente a Sabina Finová. 

Pověst Bareccy nebyla u sousedů z vísky Altavilla Milicia zrovna nejlepší. Podle místních manželku často bil a netajil se svými poněkud obskurními názory. Na facebookovém profilu pravidelně sdílel nábožensky orientované texty, které často posílal ostatním. Skrze víru se seznámil právě s partnery Caradentem a Finovou. Ti mohli v rodinném masakru hrát stěžejní roli.

Kevin (†15) a Emanuel (†5) byli uškrceni, napsal deník Daily MailJeden z nich byl spoutaný řetězem. Ostatky ohořelého těla Antonelly (†40) našli policisté rozprostřené po pozemku. Matka tří dětí prý zemřela o několik dní dříve. Jediným členem rodiny, kterého maniak Barecca ušetřil, byla jeho sedmnáctiletá dcera.

Tu policisté nalezli ve stavu naprostého šoku v ložnici. Ve své výpovědi zmínila, že se její otec bál přítomnosti zlého démona, který ovládal dům. Jakou roli ve vraždách hráli Carandente a Finová, policisté zjišťují. Oba byli zatčeni nedlouho po Bareccovi. 

Video  Podstatné úkony první pomoci  - Videohub
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání