Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Před domem na Českobudějovicku našli mrtvou ženu a muže: Případ řeší policie

Policie vyšetřuje smrt ženy a muže na Českobudějovicku.
Policie vyšetřuje smrt ženy a muže na Českobudějovicku.  (Autor: Policie ČR)
Aktualizováno -
1. prosince 2023
16:37
Autor: jel, ČTK - 
1. prosince 2023
09:04

Kriminalisté z jižních Čech od čtvrtečního večera vyšetřují smrt muže a ženy na Českobudějovicku. Jejich těla byla nalezena před domem v obci Vrcov. U obou byla nařízena soudní pitva. Jednou z vyšetřovacích verzí je vražda a sebevražda. 

O případu informovala policie na sociální síti. Muž a žena zemřeli před domem, v němž žili. „Nikomu dalšímu nehrozí žádné nebezpečí. Další informace zveřejníme, jak to bude možné,“ uvedl jihočeský policejní mluvčí Miroslav Šupík s tím, že další podrobnosti sdělí pravděpodobně v pondělí.

„Vražda a sebevražda je jednou z vyšetřovacích verzí. Nikomu dalšímu nehrozí žádné nebezpečí. Nařízeny byly soudní pitvy. Další informace zveřejníme pravděpodobně v pondělí," dodal Miroslav Šupík. 

Podle místních měl muž zastřelit svou ženu a zbraň poté obrátit proti sobě. 

Ve druhém letošním pololetí jde o další úmrtí v Jihočeském kraji, které vyšetřuje policie. Od července vyšetřuje vraždu novorozence, jehož tělo bylo v kontejneru na posyp u bytového domu v Lipně nad Vltavou. V polovině září kriminalisté obvinili devětatřicetiletého muže z vraždy ženy v Dolním Dvořišti.

Na konci září vyšetřovali tragické úmrtí ženy a muže ve Frymburku na Českokrumlovsku. Podle policie šlo o vraždu a sebevraždu. Na konci září se policisté zapojili do vyšetřování vraždy ženy z Rakouska, jejíž tělo našli na hřbitově v Pohoří na Šumavě na Českokrumlovsku. Muže, jenž ji podle rakouských kriminalistů zabil, následně nalezli mrtvého.

Video  Soud poslal ženu do vazby. Je stíhaná pro vraždu. Měla ubodat muže, který s ní bydlel v rodinném domě v Kyjích.  - David Malík
Video se připravuje ...

 

 

kifork ( 1. prosince 2023 15:25 )

Lhotka u Vrcova. Spadá pod Borovany.

kdoasi ( 1. prosince 2023 12:28 )

Nechápu, proč se tají místo. U jiných případů jsou i fotky baráku, tady ani zmínka. To je podezřelý.

kdoasi ( 1. prosince 2023 12:27 )

Někdev diskuzi se to určo proflákne.

Tomas Pokluda ( 1. prosince 2023 10:54 )

Včelná? Litvínovice?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání