Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tragická nehoda v Kladně: Zfetovaný řidič autobusu srazil seniorku, ta přišla o nohu!

Autor: ČTK - 
30. listopadu 2023
22:47

Řidič autobusu v Kladně ve čtvrtek odpoledne srazil osmasedmdesátiletou chodkyni. Seniorka utrpěla těžké zranění, vrtulník ji přepravil do nemocnice. Řidič autobusu měl pozitivní test na pervitin, řekla ČTK policejní mluvčí Michaela Richterová. Podle serveru Novinky.cz přišla žena při nehodě o nohu.

Událost se stala před 14:00 na náměstí Svobody. „Řidič autobusu, ročník 1987, vyjížděl na hlavní silnici a pravděpodobně přehlédl chodkyni, ročník 1945, která šla po přechodu. Žena utrpěla těžké zranění a byla vrtulníkem transportována do nemocnice,“ uvedla Richterová. Podle mluvčí šlo o služební jízdu a v autobuse kromě řidiče nikdo neseděl.

Dechová zkouška u řidiče byla negativní, měl ale pozitivní test na drogy. Seniorka se kvůli rozsahu zranění testu na alkohol nemohla podrobit. Policisté hledají svědky, kteří nehodu viděli. Veškeré informace policie přijme na lince 158.

Video  Ženu v Kyjích srazil vlak (28. listopadu 2023).  - Blesk.cz - Václav Burian
Video se připravuje ...

Donna ( 1. prosince 2023 09:04 )

A pak jezdi sockou...

msamec3 ( 1. prosince 2023 08:39 )

To je normálně katastrofa oni vezmou každého pro feťáky se dělá všechno a pro nemocný lidi kteří mají rakoviny a takový tak pro ty se nedělá nic pro ty nejsou peníze ale feťáci mají všechno zadarmo

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání