Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Na obchvatu Slaného havarovalo pět aut: Čtyři zranění, jeden vážně

Aktualizováno -
1. června 2023
14:05
Autor: ČTK, VaB - 
1. června 2023
13:02

Na obchvatu Slaného se srazilo pět aut, při nehodě se zranili čtyři lidé. Nejvážněji zraněného do nemocnice v Praze transportoval vrtulník. Jednu osobu museli hasiči vyprostit. 

Při nehodě pěti aut u Slaného na Kladensku se ve čtvrtek dopoledne zranili čtyři lidé, jeden vážně. Silnice I/16 je mezi Slaným a Velvary uzavřená. ČTK to řekly policejní mluvčí Michaela Richterová a mluvčí středočeské záchranné služby Monika Nováková.

Před 11:30 havarovala dvě osobní auta, jedna dodávka a dvě nákladní auta na hlavním tahu mezi Slaným a Mělníkem. „U jednoho pacienta měl lékař podezření na zlomenou pažní kost, pacient měl také pohmožděný hrudník, po ošetření byl transportován letecky do Ústřední vojenské nemocnice,“ uvedla Nováková. Další tři lidé měli podle ní lehká zranění, záchranáři je převezli do slánské nemocnice. Vyšetřování okolností nehody na místě podle policejní mluvčí pokračuje.

Prvotní šetření policistů ukázalo, že pravděpodobně řidička osobního vozu jedoucího od Velvar přejela z dosud nezjištěných příčin do protisměru, kde boční stranou narazila do nákladního auta, popsala Richterová. Za nákladním vozem jel další vůz s návěsem, který se karambolu snažil vyhnout, sjel mimo vozovku a převrátil se na bok. Další osobní vůz a dodávka zřejmě nedobrzdily a narazily do havarovaných aut. Vyšetřování okolností nehody na místě podle policejní mluvčí pokračuje.

Video  Srážka tramvají mezi Braníkem a Modřany  - David Malík
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání