Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Nepochopitelný čin bezcitného zloděje: Okradl děti ve školce o desetitisíce na dárky!

Autor: hpe - 
30. listopadu 2023
15:42

Vánoce v mateřské školce ve slovenském Prešově budou zřejmě letos chudší, a to přesně o zhruba 75 tisíc korun. Neznámý pachatel se do budovy násilím vloupal a vykradl pokladničku. Částka měla být určena na nákup dárků pro děti. Místní vrtí hlavou nad tím, jak někdo mohl takhle okrást ty nejmenší.

Zloděj se do školky dostal přes okno do tělocvičny, které vysklil. Ve věci činu krádeže a poškození cizího majetku bylo zahájeno trestní stíhání. „V době od pondělí (27. 11.) do úterý (28. 11.) na ulici Fraňa Krále v Prešově zatím neznámý pachatel neoprávněně vešel do objektu mateřské školy. Z ředitelny z pokladničky odcizil finanční hotovost ve výši zhruba 75 tisíc korun. Navštívil i několik tříd a z nich také ukradl peníze, které tam byly uloženy. V tělocvičně rozbil okno,“ uvádí tisková mluvčí Krajského ředitelství Policejního sboru v Prešově Ligdayová. 

Celková škoda však ještě není vyčíslena. „Odcizeny byly finance od rodičů určené k zakoupení hraček či pomůcek pro děti - ať už pod stromeček, nebo během celého roku,“ doplňuje mluvčí města PrešovTerézia Rácová pro Noviny sk.

Video  Bezcitný zloděj okradl děti o peníze na vánoční dárky!  - TV JOJ
Video se připravuje ...

krapotkin ( 1. prosince 2023 06:45 )

Bezcitný zloděj okradl pár dětí. A co je Fiala a jeho pětikolkový hnus když okrádá celý národ, aby mohl nakradené peníze posílat na Ukrajinu ?

msamec3 ( 30. listopadu 2023 20:18 )

Chytit a potrestat chcipaka

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání