Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Policie zná příčinu smrti mladé maminky: Vrah ji rozčtvrtil a hodil do Dunaje, hlava se nenašla!

Autor: jel - 
25. listopadu 2023
05:00

Případ, který před lety otřásl Slovenskem. V roce 2013 byly v Dunaji nalezeny části ženského těla. Vrah na oběť udělal čáry fixou, aby řez vedl skrz měkké tkáně. Hlava mrtvé ženy se nikdy nenašla a dlouhou dobu byla záhadou i její identita. Kriminalisté časem zjistili, že jde o třiatřicetiletou maminku Vladinu. Po deseti letech vědí, jak nebohá žena zemřela. Pachatel ale stále uniká.

Náhodný kolemjdoucí v roce 2013 objevil v Dunaji v Bratislavě lidský trup bez končetin a hlavy. Byl omotaný drátem a zatížený kameny. Policie následně v řece nalezla i končetiny. Na nich bylo šokující, že byly popsány fixou, zřejmě proto, že si vrah kreslil, kudy má tělo řezat, aby se vyhnul chrupavkám. Hlava se ale nenašla. Dlouho byla proto záhadou i identita zavražděné.

Po čtyřech letech od nálezu genetické testy potvrdily, že mrtvou je Vladina, maminka dvou dětí. Vladina žila v obci Velké Blahovo u Dunajské Stredy. V době, kdy zmizela, bylo její dcerce sedm let a synovi pouhých devět měsíců. Kamarádka v minulosti řekla pro TV Markízu, že Vladina měla v minulosti problémy s toluenem, děti by ale nikdy neopustila.

„Musel to být nějaký maniak, který ji musel strašně vyděsit, a kdo ví, jestli ji nemučil nebo co. Jen maniak jí mohl takhle ublížit, rozčtvrtit ji jako nějaké prase,“ sdělila kamarádka v roce 2017 televizi. 

Kdo mladou maminku zavraždil, se bohužel ani po deseti letech nepodařilo zjistit. Policie alespoň prozradila, co bylo příčinou smrti Vladiny. Někdo ji nejprve topil a poté otrávil toluenem. Vzhledem k tomu, že chybí hlava oběti, soudní lékaři to nemohou říct s úplnou jistotou. 

Video  Insta Crime Podcast: Agresor Gola dupal manželce na hlavu a roztrhl jí játra!  - pdc, icp, Jedlička, Železný
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání