Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ján měl zavraždit maminku Andreu mačetou: Po brutálním činu si fotil mrtvé tělo

Autor: jel - 
27. listopadu 2023
14:20

Vražda, která šokovala celé Slovensko, se stala koncem června v Dubnici nad Váhom. Ján (36) si měl na cyklostezce počíhat na maminku dvou dětí Andreu a zabít ji mačetou. Ženu údajně roky pronásledoval. Podle soudu si dokonce po vraždě fotil na mobilní telefon mrtvé tělo.

Ján měl o tři roky starší Andreu pronásledovat a obtěžoval zhruba od roku 2021. Byl kvůli tomu dokonce umístěn v psychiatrickém zařízení. Čtyři měsíce po propuštění si na ni ovšem počkal na cyklostezce.

Před brutálním činem si pý nejprve obstaral 34centimetrovou mačetu, jejíž pouzdro si přidělal k rámu svého kola. Údajně proto, aby mohl co nejrychleji tasit. Kriminalistům, kteří případ vyšetřují, se podařilo zjistit, že si dopředu připravil i chirurgické rukavice. A to konkrétně proto, aby na místě činu nezanechával stopy, snažil se tak ztížit dopadení a objasnění vraždy. Policisté ho ale chytili na místě činu.

Mrtvolu si fotil

Když se osudný den Ján s Andreou potkal, proběhla mezi nimi hádka. „Jestli mě opravdu miluješ, tak mě necháš jít si vlastní cestou, a uleví se tak tobě i mně,“ měla mu žena říct. Jána to však rozzuřilo k nepříčetnosti a zaútočil mačetou. Do vrchní části těla oběť podle vyšetřovacího spisu udeřil minimálně desetkrát. 

„Poté poškozené XXXXX stáhl kalhoty a spodní prádlo, roztáhl jí nohy, do pochvy vložil kus dřeva a její tělo stáhl do těžko přístupného srázu k potoku,“ popsali vyšetřovatelé otřesné detaily.

Podle nenovějších informací, které zveřejnila TV Markíza, si měl navíc Ján po činu fotit na mobil mrtvé tělo. „Poukázal (prokurátor, pozn. red.) na znalecký posudek KEC PZ z oboru kriminalistické informatiky, který z mobilního telefonu obviněného vyextrahoval obrazové soubory, na nichž byly obviněným po spáchání skutku pořízeny detailní fotografie poškozené,“ stojí podle televize v soudním usnesení.

Video  Insta Crime Podcast: Agresor Gola dupal manželce na hlavu a roztrhl jí játra!  - pdc, icp, Jedlička, Železný
Video se připravuje ...

 

Moly28 ( 27. listopadu 2023 17:03 )

Svou maminku??? Nebo jak ten titulek chápat?! 👎
A kdyby to nebyla ničí maminka, mělo by to nižší hodnotu?

doktormediciny ( 27. listopadu 2023 16:58 )

Titulek netitulek.Ono psychiatri nejsou jasnovidci...

Uživatel_5650027 ( 27. listopadu 2023 16:20 )

Ve vězení bude o zábavu postaráno! Možná se rád pověsí sám v čele před procesem...bude to rozumné!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání