Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Záhadný případ na jihu Čech: Faráře našli s uříznutým penisem?! Úd chyběl, v bytě byl i pes

Záchranáři vyjížděli k podivnému případu: Duchovního nalezli s uříznutým penisem!
Záchranáři vyjížděli k podivnému případu: Duchovního nalezli s uříznutým penisem!  (Autor: Profimedia)
Autor: VaB, hra - 
17. listopadu 2023
05:00

Hrůzný případ opředen neurčitými vyjádřeními se měl stát ve středu v malé obci na jihu Čech. Policisté a záchranáři zasahovali v jednom z rodinných domů. Na místě měli najít duchovního (62) se zraněním v intimních partiích. Skončil v nemocnici. Strážci zákona teď řeší, co se vlastně stalo.

Záchranná služba, policisté a hasiči vyjížděli k podivnému případu. Okolí v jihočeské obci se začalo obávat o svého faráře, protože se prý dlouho nikomu neozýval. Po zburcování záchranných složek museli hasiči prorazit troje dveře, poté v bytě objevili zraněného muže. Ten měl ležet na podlaze tamního bytu s uříznutým penisem, který se ale v bytě nepodařilo objevit. V domě byl s farářem ještě jeho pes.

Mluvčí jihočeské policie se k případu vyjádřil neurčitě. „Nic zásadního, někomu na faře bylo špatně. Policisté jej pomáhali naložit,“ popsal Blesku mluvčí policie Jiří Matzner s tím, že se „nejednalo o nic pro policii“.

Na místě zasahovala také jihočeská záchranka. „Můžeme v tuto chvíli pouze potvrdit, že v této lokalitě zasahovaly dvě pozemní posádky. Bližší informace k tomuto případu poskytovat nemůžeme,“ uvedla mluvčí Zuzana Fajtlová. Zatím není jasné, zda si farář zranění způsobil sám, nebo mu ho způsobil někdo další.

Video  Provokace? V neděli krátce před bohoslužbou někdo umístil poblíž kostela v Kurdějově dvě vydlabané dýně.  - Hynek Zdeněk
Video se připravuje ...

Koudelka Jan ( 20. listopadu 2023 23:40 )

Ten farář se projevil jako pravý následovník Krista. Bible pro něj nebyla jen zastaralou knihou, ale řídil se přesně Kristovým slovem: "Proto jestliže ruka tvá anebo noha tvá pohoršuje tě, usekni ji a hoď od sebe. Lépe je tobě do života vejít kulhavému nebo bezrukému, nežli dvě ruce nebo dvě nohy majíc uvržen být do věčného ohně. A pakli oko tvé pohoršuje tebe, vyloupni je a hoď od sebe. Lépe je tobě jednookému do života vejít, nežli obě oči majíc uvržen být do pekelného ohně."(Matouš 18,8-9) Škoda jen že Kristus křesťanům nedal také radu jak zastavit krvácení z amputovaného údu.

Inka ( 18. listopadu 2023 05:08 )

Nic zásadního, pes sežral uříznutý penis faráře...🤣
Proč nic zásadního ? Nu, pedofilů duchovních je více, než kuřat ve Xaverově na pásu...🤣

omarr ( 17. listopadu 2023 16:02 )

Pročpak mu to asi udělali? Žeby znásilňoval opakovaně chlapečky nebo holčičky? Co na to biskup-ochranář?

srandicky ( 17. listopadu 2023 15:58 )

škoda, že tam nebyl jureček

Lomikel ( 17. listopadu 2023 15:19 )

žeby zkoušel na pejsánkovi orál a psík stisknul ?..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání