Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Vražedkyně ubodala partnera stovkou ran, neušetřila ani psa! Podle znalců za to může marihuana

Autor: rc - 
25. listopadu 2023
19:55

Před soudem v kalifornském městě Ventura stanula Bryn Spejcherová, jíž viní z neúmyslného zabití Chada O'Meliaho (†31). Dvaatřicetiletá žena měla svého přítele ubodat. Při otřesném útoku zabila i svého psa a následně pobodala i sebe. Podle soudních znalců v době spáchání násilného činu trpěla psychózou, kterou způsobilo kouření marihuany.

K hrůznému činu došlo 27. května 2018 v Thousand Oaks. Spejcherová tehdy navštívila svého přítele Chada v jeho bytě, který sdílel spolu se dvěma spolubydlícími. Dvojice spolu chodila několik týdnů. Potkali se při venčení svých psích mazlíčků v parku. „Chadovi se líbila. Nikdy nedošlo k žádnému konfliktu. Byl to zcela harmonický vztah,“ uvedl u soudu obhájce Robert Schwartz.

Nicméně to se změnilo jednoho květnového večera. Partneři se společně dívali na televizi a povídali si, když měl Spejcherové O'Melia nabídnout marihuanu, kterou kouřil přes speciální druh dýmky zvané „bong“. Jak uvádí britský deník Daily Mail, zatímco O'Melia kouřil často, Spejcherová marihuanu zkusila párkrát v životě. Z dýmky popotáhla jen dvakrát. V tu chvíli se jí udělalo nevolno.

Zasadila mu 100 bodných ran

„Věci se vymkly kontrole. Myslela si, že je mrtvá. Měla mimotělní zkušenost. Viděla své mrtvé tělo a slyšela hlasy lékařů na pohotovosti, kteří prováděli resuscitaci, svou rodinu, další hlasy, neznámé hlasy,“ uvedla v úvodní řeči podle informací deníku VC Star žalobkyně Audry Nafzigerová s tím, že hlasy jí říkaly, že bude žít, pokud zabije O'Meliaho. Následně pak měla vzít v kuchyni několik nožů a svému příteli zasadit sto bodných ran. Následně pobodala svého psa, a dokonce i sebe samotnou. 

Otřesné záběry

U soudu bylo puštěno otřesné video z místa činu. Záběry, které se u soudu promítaly, pocházejí z kamery upevněné na těle jednoho ze zasahujících policistů. Na videu je vidět Spejcherová, která se shýbá nad tělem O'Meliaho a bodá se do krku. Policisté museli použít obušek, aby ji zpacifikovali. Spejcherová se při přehrávání videa rozplakala. V rukou přitom svírala fotografii svého pejska. 

Spejcherová byla původně obviněna z vraždy druhého stupně. Nicméně po znaleckém posudku došlo ke změně a Spejcherová je souzena za neúmyslné zabití. Zkušený forenzní patolog Kris Mohandie již dříve pro obžalobu uvedl, že při činu trpěla psychózou, jíž vyvolalo konopí. Po zhlédnutí záběrů z místa činu řekl, že vypadala jako „posedlá", což odpovídá akutní psychóze.

Video  Šarlotu (†21) našli mrtvou v bytě ve městě v Novém Městě nad Váhom.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Celebrity-chachacha ( 26. listopadu 2023 08:50 )

Článek mi nic neřekl.

beda88 ( 26. listopadu 2023 00:37 )

nuuuuu, takže dostala kolik? 😨

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání