Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Auto na Hradecku po nárazu do stromu začalo hořet: Tragické nehodě zřejmě předcházela vražda!

Nehodě na Královéhradecku zřejmě předcházela vražda.
Nehodě na Královéhradecku zřejmě předcházela vražda.  (Autor: Facebook/HZS Královéhradeckého kraje)
Autor: ČTK - 
13. listopadu 2023
12:14

Páteční tragické nehodě na Královéhradecku zřejmě předcházela vražda, vyplynulo z informací policie uvedených na webu. Podle kriminalistů osmatřicetiletý muž usmrtil svou manželku, tělo naložil do auta a poté pravděpodobně úmyslně narazil do stromu. Muž při dopravní nehodě zemřel, auto začalo hořet, uvedla policie. Nehoda se stala v pátek odpoledne na silnici mezi obcemi Roudnice a Homyle.

„Ohledáním těl na místě policisté zjistili, že jedna osoba byla násilně usmrcena. Šetřením se prokázalo, že 38letý muž – řidič vozidla – usmrtil několika bodnořeznými ranami svou 37letou manželku,“ uvedla policejní mluvčí Iva Kormošová.

Policisté začali případ vyšetřovat jako vraždu a poškození cizí věci. Vzhledem k tomu, že nelze stíhat mrtvého, bude případ po prošetření pravděpodobně odložen, dodala mluvčí.

Auto sjelo ze silnice a narazilo do vzrostlého stromu. Nehoda se stala na silnici třetí třídy, byla zavřená téměř osm hodin. Policisté odkláněli dopravu na objízdné trasy. Provoz na silnici obnovili v pátek okolo 22:00. Na místě zasahovaly všechny záchranářské složky.

Video  U Kamenného Přívozu narazilo do stromu Porsche. Zasahoval vrtulník.  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání