Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Vážná nehoda u Kamenného Přívozu: Porsche narazilo do stromu, zasahoval vrtulník

Aktualizováno -
11. listopadu 2023
13:40
Autor: ČTK - 
11. listopadu 2023
12:23

U Kamenného Přívozu nedaleko Prahy v sobotu dopoledne narazilo osobní auto do stromu, nehoda si vyžádala tři zraněné. Padesátiletý spolujezdec zůstal v autě zaklíněný, u nehody zasahoval vrtulník, řekla ČTK policejní mluvčí Michaela Richterová.

Nehoda se stala kolem 10:30 na silnici 105 u Mošťanského rybníka. „Osobní vozidlo Porsche narazilo do stromu. Cestovaly v něm čtyři osoby, jedna je uvnitř zaklíněná. Na místo přiletěl vrtulník,“ uvedla Richterová. Auto řídil podle policie osmadvacetiletý muž. Ve voze byl ještě jeden člověk ve věku 21 let a dva padesátiletí cestující.

Video  U Kamenného Přívozu narazilo do stromu Porsche. Zasahoval vrtulník  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

Záchranáři podle mluvčí Moniky Novákové ošetřili tři lidi. Jeden utrpěl těžké poranění hlavy a mozku, záchranáři ho letecky přepravili do některé z pražských nemocnic. Druhý pacient skončil v nemocnici se zlomeninou pánve a žeber a třetí měl poranění ucha a bolesti břicha.

Jasna-mysl ( 11. listopadu 2023 18:39 )

Silné auto, mladý řidič a mokrá vozovka. Táta nedokázal odmítnout syna, který řídil …. U takového vozu trochu sešlápněte plyn a na mokru hned letí do smyku. Když chtel synovi udělat radost, měl mu koupit SUV, ne tak mrštné, aby se rozjezdil.

Celebrity-chachacha ( 11. listopadu 2023 15:16 )

Řidič zcela určitě dodržoval dopravní předpisy i rychlost.

Jiří Zvěřina ( 11. listopadu 2023 15:12 )

Ale stromečku, vždyť já jsem troubil...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání