Alan Ruck je sice známý z mnoha filmů, jako je například výše zmiňovaná Nebezpečná rychlost, War Machine nebo Volný den Ferrise Buellera, proslavil se ale především v seriálech - zazářil třeba v počinech, jako jsou Všichni starostovi muži, Exorcista a Boj o moc. Aktivně se také účastnil nedávné herecké stávky. Jeho život se však nyní ocitl na vlásku, když se připletl do dopravní nehody jako vystřižené z akčních filmů, k níž došlo v Los Angeles.

O této události informovala jako první platforma NBC News. Podle jejích informací došlo ke srážce čtyř aut v úterý 31. října večer poblíž křižovatky LaBrea Avenue a Hollywood Boulevard a dva lidé se při ní zranili - čtyřicetiletá žena a pětadvacetiletý muž. Z toho jasně vyplývá, že Ruck mezi zraněnými nebyl. Přesto však při něm museli stát všichni svatí, protože při pohledu na jeho zdemolované auto tuhne krev v žilách... Jeho pick-up skončil v jedné z místních restaurací!

Video
Video se připravuje ...

Seroš X: Boj o moc Reflex.cz

Při nárazu došlo k probourání jedné ze stěn, a kdyby herec neměl tak velký vůz, pravděpodobně by z téhle kolize nevyvázl tak snadno. Prozatím se neví, kdo byl viníkem nehody, celý případ je ještě stále vyšetřován, avšak nikdo z účastníků nebyl pod vlivem alkoholu. Na internetu začalo již mimochodem kolovat několik videí z nehody, například na tiktoku - kde o bouračce místní vtipálci píší jako o „typické halloweenské noci v Hollywoodu“

Fotogalerie
43 fotografií