Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Drama na detoxikační klinice v Ústí: Agresivní pacient zdemoloval vybavení

Autor: jel - 
29. října 2023
17:17

Nepříjemné chvíle zažil zdravotní personál na psychiatrické klinice v Ústí nad Labem. Agresivního pacienta na detoxikačním oddělení rozzuřilo, že ho sestry nechtěly pustit na vycházku a začal demolovat vybavení. Musela zasáhnout policie. 

Mladý pacient začal demolovat zařízení na Psychiatrické klinice Fakulty zdravotnických studií Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem. Jeho řádění popsala pro CNN Prima News vrchní sestra Simona Schallerová. „Nejprve vyskočil na televizi a strhl televizi a pak rozmlátil všechno, co mohl. Stůl v okně, monitory, všechno kompletně zdemolované,“ popsala.

Na místě museli zasahovat strážníci Městské policie. „Zaměstnanci psychiatrie čekali před budovou, zatímco obě hlídky si rozdělily prostor a hledaly dotyčného muže,“ vysvětlili policisté na webu. Dodali, že na to, kde se agresor nachází je nakonec upozornili další pacienti. 

„Při vstupu do místnosti si dotyčný muž sám lehl na zem do poutací pozice, a začal se chovat klidně a se strážníky spolupracovat,“ doplnili strážníci. 

Video  Agresor napadl strážníka v Břeclavi, ten ho postřelil, policie hledá svědky.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání