Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Hororová smrt v řeznictví: Uklízečku vcucnul mlýnek na maso!

Autor: hpe - 
13. října 2023
19:22

Nevinný úklid v řeckém městě Missolonghi skončil tragédií. Při úklidu řeznictví se Lumianě-Anně Batsevaniové do mlýnku na maso zamotaly vlasy. Přístroj jí rozdrtil hlavu a žena na místě zemřela.

Pracovnice úklidové služby během své směny postupovala jako každý jiný den. Společně se svou osmnáctiletou dcerou, která pracuje ve stejné společnosti, tentokrát uklízely řeznictví. Lumiana se zaměřila na mlýnek na maso, do kterého se jí nešťastnou náhodou zapletly i vlasy.

Celou situaci musela bezradně sledovat i dcera. Ve snaze matce pomoct pak vyběhla na ulici a hledala pomoc. Z řeznictví se mezitím ozýval křik Lumiany. Jeden z kolemjdoucích nakonec do obchodu přispěchal a na vlastní oči se přesvědčil o hrůzné situaci ženy.

Přivolaná záchranka dorazila spolu s policií, ale ženu se jim ze spáru mlýnku na maso zachránit nepodařilo. Žena už byla do stroje vtažena a měla zcela rozdrcenou hlavu. Trvalo neuvěřitelných devět hodin, než ji záchranáři ze stroje vyprostili. Žena po sobě zanechala dva sirotky. Majitele řeznictví vyhodili.

Tom ( 15. října 2023 12:16 )

Normálně ho čapneš za flígr a vyhodíš ho ven na ulici...

XYZ3 ( 14. října 2023 19:25 )

Majitele vyhodili..?

andorea ( 14. října 2023 11:53 )

Jak jde vyhodit majitel?

Megera z Makrel ( 14. října 2023 07:54 )

Majitela vyhodili? Kam? Do vzduchu? Keby ta jej dcera vypla elektriku pani mozno mohli zachranit!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání