Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Otec krmí syna (1) varlaty: Je to jeho oblíbená pochoutka, tvrdí

Autor: hpe - 
10. října 2023
21:07

Pauly Long (31) alias The Testicle King je známý svými výstředními stravovacími návyky. Nyní je předává svému teprve ročnímu synovi. Na jeho jídelníčku nesmí chybět syrové maso. Lil King, jak svému malému potomkovi Long přezdívá, si prý libuje především na varlatech. 

Influencer Pauly Long žijící na ostrově Bali má na platformě TikTok téměř dva miliony sledujících. Hrdě prezentuje svůj životní styl, který je podle něj klíčem ke zdraví a dlouhověkosti. Svými bizarními videi, které zachycují Longa během jedení, zaujali široké publikum.

Carnivore dieta, kterou Long dodržuje, je přinejmenším kontroverzní. Základem je konzumování výlučně živočišných produktů, jako je syrové maso, vejce a mléčné výrobky. Zcela však chybí strava rostlinná, která je bohatá na jiné vitamíny. Právě z toho důvodu bývá lékaři označována jako velmi nebezpečná. 

Long se rozhodl touto dietou stravovat i svého ročního syna, za což se mu dostává velmi ostré kritiky. Long však všechny kritiky umlčuje tvrzením, že děti samy nejlíp ví, co je pro ně dobré, a když jeho synovi chutnají syrová varlata, není na tom nic špatného. Prý se mu dokonce po konzumaci varlat i lépe spí. 

„Velmi častým mýtem spojený s konzumací syrového masa je, že si všichni myslí, že vám z toho bude špatně a dostanete salmonelu,“ tvrdí Long. S tímto postojem souhlasí Longova mladá manželka, která se rodinných hostin účastní také. Z fotek se zdá, že se rodině však daří. 

Video  Brian Johnson alias játrový král žije „jako naši předci".  - Instagram/liverking
Video se připravuje ...

Alva ( 12. října 2023 09:37 )

Varlata se prodávají i u nás u některých řezníků a v trojobalu je to delikatesa, tak se mi líbí, jak se tady všichni rozčilují.

moudivlacek ( 11. října 2023 17:31 )

Na to nemám co říct.

Donna ( 11. října 2023 14:25 )

hafblaf ( 11. října 2023 12:05 )

Pokud svýma, je to OK, nebude se dál množit.

Celebrity-chachacha ( 11. října 2023 09:53 )

A degenerovaní onlajňáci na něj čumí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání