Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Vražda a sebevražda manželů ve Frymburku: Byli bezproblémoví, nechápou sousedé

Úmrtí muže a ženy ve Frymburku na Českokrumlovsku bylo vraždou a sebevraždou.
 (Autor: Blesk: Václav Burian)
Aktualizováno -
30. září 2023
16:45
Autor: ČTK, jel - 
29. září 2023
13:24

Smrt ženy (†54) a muže (†59) ve Frymburku na Českokrumlovsku byla vraždou a sebevraždou, uvedli policisté. Případ vyšetřovali od středy. Příčiny úmrtí obou lidí kriminalisté zveřejnili v pátek. Sousedé nechápou, co se mohlo stát, manželé byli podle nich bezproblémoví, ještě odpoledne je viděli na zahradě.

„Kriminalisté pracují s verzí, že na místě došlo mezi dvojicí k rozepři a následné vraždě a sebevraždě. S ohledem na pozůstalé a rodinnou tragédii další informace sdělovat v tuto chvíli nebudeme,“ uvedla mluvčí jihočeské policie Lenka Krausová.

Devětapadesátiletého muže a o pět let mladší ženu nalezli mrtvé v domě ve Frymburku. Policisté následně nařídili soudní pitvu, na jejímž základě určili podrobnější okolnosti tragické události.

Podle informací CNN Prima News žili manželé v obci čtyřicet let a podle sousedů byli bezproblémoví.  „Byli to bezproblémoví lidé, nechápeme, proč k tomu došlo. Odpoledne prý byli normálně na zahrádce a večer se stane něco takového,“ sdělila televizi místní obyvatelka.

offline ( 30. září 2023 22:05 )

Možná jen nechtěli vidět, jak se k Frymburku blíží ta miliardářská rakovina od Lipna a i z jejich městečka se stane sterilní "resort", kde se ježí k nebi jeřáby, betonuje se ve velkém a nové apartmány se počítají na tisíce.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání