Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Hádku řidičů v Uherském Hradišti ukončila střelba! Šofér skončil s prostřelenou nohou

Hádka řidičů v Uherském Hradišti skončila střelbou!  (Ilustrační foto)
Hádka řidičů v Uherském Hradišti skončila střelbou! (Ilustrační foto)  (Autor: HZS Ústeckého kraje )
Autor: ČTK - 
22. září 2023
15:24

Konflikt dvou řidičů na parkovišti před obchodním centrem v Uherském Hradišti skončil v pátek odpoledne střelbou. Útočníka policie zadržela a zbraň, ze které se střílelo, zajistila. Postřeleného muže převezli záchranáři se zraněním nohy do nemocnice. ČTK to sdělili policejní mluvčí Petr Jaroš a mluvčí krajské záchranné služby Gabriela Netopilová Sluštíková.

Oznámení o střelbě přijala policie po 13:00. „Podle dosavadních poznatků tam došlo ke konfliktu mezi dvěma řidiči. Jeden z mužů následně vytáhl zbraň, jednou proti druhému muži vystřelil a poranil mu nohu. Další okolnosti šetří uherskohradišťští kriminalisté,“ řekl Jaroš.

Na místo vyjížděly dvě posádky záchranné služby. „Muž utrpěl střelnou ránu v oblasti levé dolní končetiny těsně pod tříslem. Pacient měl velké štěstí, když projektil nezasáhl kost ani tepnu. I tak ztratil asi půl litru krve,“ uvedla Netopilová Sluštíková.

Postřelený muž podle záchranářů zůstal po incidentu při vědomí, navíc byl schopen okamžité reakce, když si sám nasadil škrtidlo. „Svědci mu pak na ránu přiložili improvizované tlakové obvazy,“ uvedla mluvčí. Záchranáři následně pacientovi poskytli přednemocniční neodkladnou péči a převezli ho do úrazové ambulance Uherskohradišťské nemocnice.

Video  Řidička (29) bez řidičáku ujížděla strážníkům.  - Městská policie Praha
Video se připravuje ...

Lomikel ( 22. září 2023 16:09 )

Divokej východ.
Kde končí civilizace, začíná cimbál...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání