Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Hoch (9) zastřelil šestiletého chlapce: Sousedé jsou v naprostém šoku

Hoch (9) zastřelil šestiletého chlapce: Sousedé jsou v naprostém šoku
Hoch (9) zastřelil šestiletého chlapce: Sousedé jsou v naprostém šoku  (Autor: YouTube reprofoto)
Autor: štt - 
20. srpna 2023
20:26

K tragédii došlo v pondělí v americkém městě Jacksonville. Zhruba kolem třetí hodiny odpoledne zde byl postřelen šestiletý chlapec. Jak se ukázalo, na hocha namířilo zbraň teprve devítileté dítě. 

Krátce po neštěstí do domu nacházejícího se ve čtvrti Duclay dorazili přivolaní záchranáři. Jejich snažení však bylo předem odsouzeno k nezdaru. Dítě utrpělo vážné poranění hlavy a po převozu do nemocnice zemřelo. O případu informoval deník Daily Mail.

„Naši vyšetřovatelé zjistili, že se uvnitř rezidence nacházeli dva mladiství, kteří byli v péči dospělé osoby,“ sdělil během tiskové konference zástupce náčelníka policie J. D. Stronko. Strážci zákona doposud nevznesli žádná obvinění. Podle slov zástupce „nic nenasvědčuje tomu, že by se jednalo o násilný trestný čin“.

Zpráva o úmrtí zasáhla místní komunitu. Sousedé v krátkém rozhovoru pro regionální televizi vyjádřili svou hlubokou soustrast. Na otázku, kdo v domě bydlel, však nedokázali odpovědět. Prý se v něm za poslední dobu často střídali nájemníci.

Video  Podcast: Jirka v 17 letech zmasakroval celou svou rodinu  - Blesk TV
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání