Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Cestou do porodnice se zasekli v koloně: Nastávající rodiče zácpou protáhli policisté

Tatínek s rodící manželkou spěchal do porodnice. V centru Hradce Králové ale uvízli v koloně, ze které je zachránila policejní hlídka.
Tatínek s rodící manželkou spěchal do porodnice. V centru Hradce Králové ale uvízli v koloně, ze které je zachránila policejní hlídka.  (Autor: Policie ČR)
Autor: VaB - 
22. září 2023
14:26

Vezu manželku a začíná mi rodit. Tak začal telefonát nastávajícího tatínka na linku 158. V Hradci Králové se cestou do porodnice i s rodící manželkou zasekl v koloně. Poprosil proto policisty o pomoc, ti mu na pomoc poslali hlídku, která ho pak „protáhla“ až do nemocnice. Nakonec vše dobře dopadlo a rodičům se narodil syn Ondřej.

Muž vezl rodící manželku do porodnice hradecké nemocnice 15. září kolem třetí odpoledne. „Dobrý den, já bych měl dotaz. Vezu manželku a začíná mi rodit, mám v autě i malého syna a jsme v zasekaném Hradci,“ popisoval na linku 158 tatínek.

 

Banner odkazující na kalkulačku nejvýhodnějšího životního pojištění

Operační důstojník na nic nečekal, do éteru zavolal, že potřebuje jednu volnou hlídku, a ta na místo okamžitě vyjela. „Operační důstojník muže přepojil na záchranku a na místo vyslal nejbližší hlídku. Ta ho u OC Aupark našla a pod majáky mu prorazila cestu do hradecké fakultní nemocnice, kde již personál byl na příjezd rodičky připraven,“ popsala mluvčí policie Iva Kormošová.

Vše nakonec dobře dopadlo a maminka v pořádku porodila. „Novopečený tatínek nám s poděkováním zaslal fotku hlavních dvou aktérů, maminky a malého Ondřeje, s poznámkou: To byla ale jízda,“ dodala Kormošová.

Video  Tatínek s rodící manželkou spěchal do porodnice. V centru Hradce Králové ale uvízli v koloně, ze které je zachránila policejní hlídka.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání