Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zloděj kradl v hradecké nemocnici: Při útěku nožem zranil zdravotníka!

Autor: ČTK - 
23. srpna 2023
18:02

Policie pátrá po zloději, který v sobotu 5. srpna kradl ve Fakultní nemocnici v Hradci Králové. Muž nožem zranil zaměstnance nemocnice, který jej při činu vyrušil. Uvedla to v tiskové zprávě mluvčí policie Iva Kormošová. Policie také zveřejnila kamerový záznam a fotografii možného pachatele.

Zloděj se nejprve násilím dostal přes vstupní dveře jednoho uzavřeného oddělení. Na oddělení odcizil různou elektroniku, například notebooky, fotoaparát, kameru, kabely. Z jiného oddělení z neuzamčené šatní skříňky podle policie ukradl osobní věci jednoho pacienta. Způsobil tím škodu asi za 50.000 korun.

Při krádeži muže vyrušil zaměstnanec nemocnice. „Po krátké potyčce, při které zaměstnance ohrožoval nožem, jímž mu způsobil drobné poranění, z nemocnice utekl,“ uvedla policie. Následné pátrání po pachateli bylo neúspěšné.

Policie případ vyšetřuje pro krádež, neoprávněné opatření platebního prostředku a nebezpečné vyhrožování. Pachateli za to v případě odsouzení hrozí až tři roky vězení.

Svědci mohou případné poznatky k hledanému pachateli či případu zavolat na policejní linku 158 nebo oznámit na jakékoliv policejní služebně.

Video  Policie pátrá po zloději z hradecké nemocnice, nožem zranil jejího zaměstnance.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

DD22 ( 23. srpna 2023 23:57 )

Lepší názor: Ne ne, to je jeden z těch, co nedávno v Brně? vyřvávali :"...my jsme tady doma"

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání