Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Anna zemřela po liposukci: Slavné lékařce hrozí vězení!

Autor: rc - 
17. září 2023
19:49

Tragicky zemřela máma Anna Andrejevová (†47), která se rozhodla pro liposukci na klinice v ruském Petrohradě. Po zákroku ale nastaly komplikace a musela být převezena do nemocnice, kde zemřela. Zákrok provedla špičková plastická chirurgyně Maria Burlovová, které hrozí vězení!

Anna se rozhodla podstoupit liposukci celého těla na slavné petrohradské klinice Abriell Clinic. Odsát si nechala tuk z obličeje, krku, brady, prsou, břicha, boků, zad i hýždí. Zákrok ale nedopadl podle plánů. Stav Anny se začal rapidně zhoršovat a musela být převezena do nemocnice. Svůj boj o život nakonec prohrála.

Příbuzní Anny jsou z její smrti v šoku. Rodina prý netušila, že si chce nechat udělat liposukci celého těla. Mysleli si, že jde pouze na facelift. Podle její dcery Kiry Fedorové byla „dotlačena“ k tomu, aby tak náročný zákrok podstoupila. Dle informací britského deníku Daily Mail Anna údajně utrpěla infarkt a měla otoky po celém těle. Fedorová však tvrdí, že její máma podstoupila před zákrokem vyšetření srdce a „vše bylo v pořádku“. Zároveň se rozhodli učinit právní kroky. „Už jsme na tuto kliniku podali žalobu,“ dodala dcera.

Zákrok podle výše zmíněného deníku vedla špičková chirurgyně Maria Burlovová. Lékařka je známá svými reklamami. „Jsme lídrem na ruském trhu,“ říká v jedné z reklam a zmiňuje se i o tom, že dělají právě liposukce celého těla. „Omlazení celého těla a obličeje najednou. V jedné operaci,“ dodává. Případem se již zabývají příslušné úřady. Marii tak hrozí až šest let za mřížemi za smrt z nedbalosti.  

Video  Pád ultralightu v Tlusticích nepřežili dva muži. Letoun spadl na zahradu rodinného domu.  - aktu.cz
Video se připravuje ...

lollo ( 18. září 2023 13:34 )

Operace celeho tela v tomto veku nemohla dopadnout dobre. Jen at ji zavrou.

krapotkin ( 18. září 2023 07:39 )

Nic jí nehrozí. Felčaři a fízlové můžou vraždit beztrestně.

amej ( 17. září 2023 22:45 )

Každý invazivní zákrok a narkóza s sebou nesou možná rizika.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání