Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Rapper se ve skladbě měl přiznat k vraždě: Popsal v ní totiž nezveřejněné detaily! Policie ho zatkla

Autor: ČTK - 
8. září 2023
16:34

Pětadvacetiletý rapper Kenjuan McDaniel z americké Nevady se podle policie přiznal k vraždě v textu vlastní písně. Policie v Las Vegas muže zatkla 29. srpna. Výši kauce soudce stanovil na milion dolarů (asi 22,8 milionu korun) s podmínkou elektronického sledování, píše web stanice CNN.

Zastřelit 32letého Randalla Wallace měl McDaniel údajně v září 2021. Policie jej z účasti na zločinu podezřívala už tehdy, jelikož popis jeho auta odpovídal popisu „neznámého bílého vozidla“, v němž prchal „muž černé pleti“ z místa činu. Letos v červenci přivedla pozornost jednoho z lasvegaských detektivů zpět k McDanielovi rapperova vlastní skladba a videoklip, který nahrál na YouTube.

McDaniel rapuje o tom, jak kdesi zaparkoval auto, přiblížil se po svých a narazil na dvojitý zámek na dveřích. Později říká: „Já jsem příčina, proč je mrtvej, smáli jsme se mu, i když ležel, ne příčina, proč je mrtvej, tak oslavujte, proč jeho máma pláče“.

Lasvegaská policie uvedla, že nyní vážně podezřelý rapper dále popisoval podrobnosti, které nebyly nikdy zveřejněné, a pojala tak podezření, že McDaniel sám je vrahem, nebo byl vraždě přítomný.

Video  Mučivá smrt mladičké Petry (†15) z Jihlavy. Michal ji po sexu vyhodil z okna!  - pdc, icp, Jedlička, Chebotareva
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání