Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Policie odložila trojnásobnou vraždu v Rožnově pod Radhoštěm: Vrah si počkal, až oběti usnou

Autor: VaB - 
3. ledna 2023
10:05

Šílené detaily rodinné vraždy v Rožnově pod Radhoštěm! Policie ukončila vyšetřování trojnásobné vraždy a následné sebevraždy pachatele. Střílet měl strážník městské policie (†49), který si počkal až partnerka (†35) s dětmi (†6, †4) usne. Poté je všechny zastřelil.

K tragédii došlo v rodinném domě ve vilové čtvrti v Rožnově pod Radhoštěm. Policisté uvnitř našli těla čtyř lidí, následně vyšetřováním zjistili, že partner (†35), tou dobou pracující jako strážník městské policie, zastřelil zbraní svou manželku (†35) a dvě dcery ve věku šesti a čtyř let.

Partnerka, kterou zastřelil, byla policistka ze Vsetínska. Policisté případ vyšetřovali jako trojnásobnou vraždu a následnou sebevraždu pachatele. Starší holčička měla ten víkend slavit narozeniny, těla v domě objevila až babička.

Počkal si!

Policie v úterý ráno informovala o tom, že vyšetřování případu ukončila a následně odložila. A to z důvodu nepřípustnosti trestního stíhání – pachatel zemřel.

Zároveň popsali i další šokující detaily otřesné vraždy. „Potvrdilo se, že devětačtyřicetiletý muž zastřelil svou partnerku, jejich dvě děti a nakonec zbraň obrátil proti sobě. Z provedeného prověřování vyplývá, že pravděpodobně vyčkal, až oběti usnou, a poté je postupně usmrtil,“ popsala mluvčí policie Simona Kyšnerová. Blesk dříve informoval, že těla byla po celém domě. 

Video  Čtyři mrtví v Rožnově pod Radhoštěm  - TV NOVA Official
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání