Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Dítě v Malšicích napadl pes! Vážně zraněné skončilo v nemocnici

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: ČTK, VaB - 
23. srpna 2023
19:10

Do Malšic u Tábora spěchal v úterý vrtulník letecké záchranné služby a policisté. Teprve dvouleté dítě tady vážně napadl pes. S vážným zraněním pak skončilo v nemocnici. Případ vyšetřuje policie. 

V Malšicích na Táborsku napadl v úterý pes malé dítě, které museli záchranáři dopravit do českobudějovické nemocnice. Případ prověřuje policie, řekl ČTK její mluvčí Milan Bajcura. Záchranáři k případu vyslali kromě sanitky vrtulník.

Blesk kalkulačka - přemýšlíte o životním pojištění?

Podle České televize, která na událost upozornila, šlo o dvouleté dítě a jeho zranění byla vážná. „S ohledem na věk nemůžeme sdělovat žádné informace,“ sdělila ČTK mluvčí jihočeské záchranné služby Zuzana Fajtlová.

Letos v květnu pokousali dva rotvajleři desetiletou dívku v Holýšově na Plzeňsku, způsobili jí vážná zranění. Psi utekli z areálu firmy. Dívce pomohl muž, který jel náhodou kolem a agresivní zvířata i s pomocí auta odehnal. Podle lékařů jí tím zachránil život. Policie případ prověřuje pro podezření ze spáchání trestného činu těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti, dosud nikoho neobvinila. Stav dívky je podle dnešních informací ČT stabilizovaný.

Video  V Bořanovicích u Prahy pes pokousal dítě.  - Blesk: Václav Burian
Video se připravuje ...

trintin ( 26. srpna 2023 13:16 )

...nemůžeme sdělovat žádné informace?? Jako obvykle článek o ničem, ta aspoň mohla autorka napsat, kolik tisícovek jí to vyneslo?

nemocna ( 23. srpna 2023 23:20 )

To jsou teda informace? cenzura o 106 víc než za komoušů a ve všem, to už nemusíte rovnou psát a zveřejnovat jakékoliv zprávy, jste k ničemu pisálkové měli by Vás zrušit úplně, když nezveřejníte celou pravdu o události a tak se tím šíří jen lži a výmysly jedna babka povídala, druhá viděla a třetí slyšela z té vesnice, hlavně že se všude cpete, drze otravujete, vyslýcháte, fotíte, zapisujete a nahráváte rozhovory a nakonec nic nezveřejníte, za co Vás platí? z prodeje papíru na podpal nebo na vytření .....?

kdoasi ( 23. srpna 2023 21:45 )

Zvláštní, že u pokousání dítěte v Holýšově byly zveřejněny všechny podrobnosti a tady to vzhledem.k věku nejde. Ani to, zda pes patřil rodině nebo byl cizí, atd.

pomnenka ( 23. srpna 2023 21:27 )

Zavrit majitele psa az zcerna, jen spatni majitele maji zle psi, spatna povaha se prenese i na psa.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání