Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Smrt Ríši (†3) cestou na houby: Auto vylétlo ze silnice do potoka, maminka bojuje o život v nemocnici

Auto vyletělo ze silnice do potoka: Nehodu nepřežil tříletý Ríša, maminka Dorota (30) skončila v nemocnici
Auto vyletělo ze silnice do potoka: Nehodu nepřežil tříletý Ríša, maminka Dorota (30) skončila v nemocnici  (Autor: Facebook/Policie)
Aktualizováno -
12. srpna 2023
09:38
Autor: fik - 
11. srpna 2023
18:30

Ve čtvrtek dopoledne došlo k tragické nehodě na silnici mezi slovenskými obcemi Merník a Michalok. Auto zde vyletělo ze silnice a skončilo převrácené na střeše v potoce. Maminku Dorotu lékaři převezli do nemocnice, avšak její tříletý syn Ríša nehodu nepřežil. Mířili přitom jen do lesa na houby...

Mezi obcemi Merník a Michalok v okrese Vranov nad Topl’ou došlo k autonehodě. Řidička nejspíš nezvládla zatáčku, s autem vyletěla ze silnice a skončila převrácená na střeše v potoce. „Došlo k dopravní nehodě, při které se třicetiletá řidička dostala s autem mimo cestu a převrátila se na střechu,“ uvedla policie. Maminka Dorota údajně se svým tříletým synem Ríšou jela za příbuznými a měli v plánu vyrazit na houby. Do cíle však nedorazili. 

Na místo byly přivolány záchranné jednotky. Ženu z auta museli vyprostit hasiči a následně ji záchranná služba převezla do nemocnice. Záchranná mise údajně trvala 20 minut, uvedl deník Plus JEDEN DEŇ. Její tříletý syn Ríša, který s ní jel v autě, nehodu bohužel nepřežil, přestože byl řádně připoután v autosedačce.

„Okolnosti a příčiny dopravní nehody jsou předmětem dalšího vyšetřování,“ dodala policie. Dorota nyní v nemocnici bojuje o život. Tomáš Král, mluvčí sítě nemocnic Svět, uvedl, že: „Pacientka je ve velmi vážném stavu.“ Známí ji popisují jako skvělou, obětavou matku, která vždy jezdila bezpečně a zodpovědně. Ve vesnici ji znají jako věřící ženu. „Kostel navštěvovala během každé pobožnosti. Věříme, že Pán Bůh její víru nyní vyplatí uzdravením,“ doufají místní farníci.

„Je to skvělá žena. Po nehodě skončila v kómatu a stále se neprobrala, ale všichni věříme, že se z toho dostane. Snášíme to velmi obtížně,“ svěřila se Dorotina tchýně pro portál Nový Čas. „Chystali se na houby, ale už tam nedošli. Nikdo nechápe, že havarovala. Jezdila velmi opatrně, zvláště, když s sebou měla dětičky, to si vždy dávala ještě větší pozor,“ sdělila další příbuzná. 

Video  Pražská policie hledá onanistu. Masturboval před ženou v Řepích. Vyzývá svědky na fotografii, aby pomohli v pátrání.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Celebrity-chachacha ( 13. srpna 2023 09:47 )

Nezodpovědné matky čo jazdí ako šialené.

Kristýna Fla ( 12. srpna 2023 14:36 )

Že je někdo věřící, je záruka kvality??? Spíš je tam nejvíc pokrytců, co se za víru jen schovávají.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání