Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Chlapeček (2) omylem zastřelil vlastní matku: Ta byla přitom těhotná!

Autor: štt - 
23. června 2023
15:20

Dvouletý chlapec v americkém Ohiu našel v nočním stolku svých rodičů zbraň. Když si s ní hrál, omylem stiskl spoušť a střelil svou matku Lauru do zad. Záchranáři jednatřicetiletou ženu ihned převezli do nemocnice. Lékařům se bohužel matku ani dítě zachránit nepodařilo. 

V pátek kolem 13:15 policejní oddělení v Norwalku obdrželo nouzové volání. Volající se představila jako Laura Ilgová a dispečerům sdělila, že ji její dvouletý syn střelil do zad. O několik minut později se na stanici dovolal její manžel Alek (28).

Policisté objevili zraněnou matku v patře rodinného domu. Přestože silně krvácela, nacházela se plně při vědomí a nehodu jim vylíčila. Vedle ní ležela nabitá poloautomatická pistole, uvedl server people.com.

Těhotná žena byla ihned převezena do nemocnice. Kvůli vážnému stavu pacientky byli lékaři nuceni provést akutní císařský řez. Nenarozené dítě se jim však nepodařilo zachránit. Asi o tři hodiny později zemřela i jeho maminka.

Iglová policistům stihla říci, že pistole patří manželovi a šuplík bývá zamčený. Když později vyšetřovatelé dům prohledávali, našli další dvě zbraně. V šatní skříni byla schovaná brokovnice a v pracovně muž schraňoval pistoli na air soft.

Video  Insta Crime Podcast: Mladá máma brutálně zavraždila partnera. Tělo rozřezala a rozporcovala!  - pdc, icp, Jedlička, Čebotareva
Video se připravuje ...

sorgedoktor ( 23. června 2023 18:02 )

Trintin.....takhle to asi neni mozne. Ovsem i tak aby se 2 lete dite dostalo km pistoli, to je velice osidny ukazatel

trintin ( 23. června 2023 17:28 )

Chlapeček (2) omylem zastřelil?? Podle autorky článku chlapeček odemkl šuplík, vzal pistoli, odjistil ji, natáhl závěr a vystřelil? Připomíná mi to pohádky ovčí babičky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání