Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Záhadná smrt muže: Tělo vypadlo z podvozku dodávky, ta ho za sebou táhla až 7 km!

Autor: fik - 
22. června 2023
06:50

Minulý rok obyvatelé obce Pribeník našli uprostřed cesty tělo třiapadesátiletého muže. Ten měl údajně vypadnout z podvozku jedoucí dodávky, která ho za sebou táhla až 7 km! Kriminalisté z Trebišova si tímto mimořádným případem dlouho lámali hlavu. Konečně se však podařilo záhadu objasnit!

Video  Záhadná smrt muže: Tělo vypadlo z podvozku dodávky, ta ho za sebou táhla až 7 km!  - TVJOJ
Video se připravuje ...

V listopadu minulého roku místní obyvatelé obce Pribeník přivolali policii k tělu, které našli uprostřed cesty. Muž bohužel nejevil žádné známky života.

Tělo třiapadesátletého muže vypadlo z podvozku jedoucí dodávky. Ta chodce údajně srazila, jeho tělo zůstalo zaseknuté v podvozku a podle krvavé stopy na silnici se uvolnilo až po 7 km cesty.

Řidič si ničeho nevšiml a pokračoval dál v jízdě. Policie ho dopadla až u něho doma v Rumunsku.

Vozidlo bylo pro účely znaleckého dokazování zajištěno, aby se mohlo potvrdit nebo definitivně vyvrátit jeho účast na dopravní nehodě," sdělila Lenka Ivanová, mluvčí Krajského ředitelství v Košicích pro deník Plus JEDEN DEŇ.

Rozběhlo se rozsáhlé znalecké dokazování případu. Rozhodující byly zejména výsledky pitvy mrtvého muže. „Chodec měl v době vzniku dopravní nehody v organismu více než 2,6 promile alkoholu. Zároveň potvrdili, že chodec byl v době dopravní nehody v ležící poloze," dodala Lenka Ivanová.

V důsledku toho řidič zřejmě nezaregistroval žádný náraz s mužem a pokračoval v jízdě. Jeho trestní stíhání v souvislosti s přečinem usmrcení v souběhu s neposkytnutím první pomoci bylo zastaveno.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání