Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Poslední rozloučení se Štefanem (†22), který zemřel při nehodě: Záplava bílých květin a plačící „nevěsta“

Autor: rc, inf - 
25. května 2023
19:17

Rodina, přátelé a spolužáci se ve čtvrtek ve slovenských Michalovcích naposledy rozloučili se Štefanem Č. Dvaadvacetiletý mladík tragicky zemřel při dopravní nehodě. Štefan, který byl vášnivým fotbalistou, se na silnici čelně srazil s autobusem. Krátce před tragédií měl mladík volat svému obchodnímu partnerovi, jemuž údajně řekl, že chce ukončit svůj život.

Tragédie se odehrála 19. května. Štefan řídil vozidlo Škoda Superb, když se na silnici čelně srazil s autobusem, v němž cestovalo jedenáct lidí. „Podle prvotních zjištění se při dopravní nehodě zranili tři cestující a řidič osobního auta zemřel na místě nehody,“ uvedla pro slovenský deník Plus JEDEN DEŇ mluvčí policistů Jana Mésarová. Příčina tragédie zatím není jasná.

Slova o sebevraždě?

Nicméně podle výše zmíněného deníku měl před nehodou Štefan mluvit se svým obchodním partnerem. Svému kolegovi údajně po telefonu řekl, že chce ukončit svůj život. O myšlence na sebevraždu měl říci i svému kamarádovi z fotbalu. „Řekl jsem mu, co blázní. Byl smutný,“ řekl jeho spoluhráč s tím, že před časem zemřel Štefanův otec. „Myslel jsem si, že je opilý. Ve snu by mě nenapadlo, že ta slova myslí vážně,“ uzavřel.

Poslední rozloučení

Se Štefanem se jeho blízcí naposledy rozloučili v Michalovcích. Obřadní síň byla plná kytic s bílými květy a věnci. „Navždy zůstaneš v našich srdcích,“ uvedla jeho maminka. Na posledním rozloučení nechyběla podle zvyku ani plačící „nevěsta“. Dívka v bílých šatech seděla poblíž rakve, na kolenou měla bílý polštářek s věnečkem a fotografií zesnulého mladíka.

Potýkáte se s problémy? Máte pocit, že se nic nedaří a už nemůžete dál? Nestyďte se požádat o pomoc. Linka první psychické pomoci, nonstop a zdarma: 116 123. Linka bezpečí pro děti a mládež, nonstop a zdarma: 116 111.

Video  Srážka tramvají mezi Braníkem a Modřany  - David Malík
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání